上一頁下一頁
發新話題

首次去cp sunday disco 後感

收藏  |  訂閱
72  5.9k

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-9-29 07:12 PM 發表 查看引用來源

新地出名有三多,賊多,雞多,扒多。:smile_29: :smile_29: :smile_29:  
c hing 真係精景..

Tks for yr report.

Thx for your simple report.

引用:
原帖由 iloveu777 於 2008-9-29 09:36 PM 發表 查看引用來源

係喎....你個妹妹仔食厭未先???
幾時打番場混合賽呀??

話時話.....foc都有分種類....好似我地係新地同酒吧個d係one-night
qq個d又可以番食又唔同架喎.....
食左一次咋~~(但佢極度大食,真係唔知邊個食邊個)~~

因為佢返左老家..仲未番卓....依個簡直是終極性伴,又乖又純...遲D食多兩次,同佢玩3P都唔係冇可能~~

舞池多小偷就緊架啦!!

引用:
原帖由 ajoshk 於 2008-9-29 06:59 PM 發表 查看引用來源
世上邊有咁多免費午餐:smile_39:

我信...0係新地蒲得多,又肯勤力溝女既人..都明白新地係有好多依D奇遇..有時連我蒲左咁多年,..都唔撚明D女為咩.....D仔又唔一定係靚仔,又唔係為錢...(當錢有D係為錢為靚仔啦)...但都會輕易跟D仔去爆房....

正因為咁撚難明..所以未去過/少去果D朋友..都覺得依D經歷係冇可能...都好難怪既

thx u for sharing

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-9-30 05:40 PM 發表 查看引用來源

我信...0係新地蒲得多,又肯勤力溝女既人..都明白新地係有好多依D奇遇..有時連我蒲左咁多年,..都唔撚明D女為咩.....D仔又唔一定係靚仔,又唔係為錢...(當錢有D係為錢為靚仔啦)...但都會輕易跟D仔去爆房.... ...
呵呵.....天哥講出左我既心聲......正如我唔鍾意去叫g.....所以我唔會明白叫g個種快感......亦唔懂得點樣去搵到d正g......
所以我愛新地.....我愛ons.......

引用:
原帖由 iloveu777 於 2008-10-1 11:14 AM 發表 查看引用來源

呵呵.....天哥講出左我既心聲......正如我唔鍾意去叫g.....所以我唔會明白叫g個種快感......亦唔懂得點樣去搵到d正g......
所以我愛新地.....我愛ons.......
ons/foc果種成功感,果種tum到上床既快感,真係妙不可言.....

早期出道在新地真係食唔少...可惜依3年黎因為女友在新地人面太廣,只能有限度感受....如果唔係既話....d女真係排住隊比我食....(識我既人就唔覺得誇張,唔識既一定話我on9 )

thank:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆