上一頁下一頁
發新話題

為女生口交

收藏  |  訂閱
96  10.1k

引用:
原帖由 kbboy 於 2008-9-20 09:53 PM 發表
我會,我試過奶到佢潮吹,謝左d 水落我心口(佢坐係到我櫃係到)
嘩,咁犀利,我都想試下潮吹呀

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-9-20 07:06 PM 發表

我唔係太願意,不過有時都會幫佢做。
點解唔會太願意呢,係咪嫌唔乾淨,咁如果一個男人肯為女人做,係咪都代表佢幾愛呢個女人呢?

引用:
原帖由 SEXSEXBABY 於 2008-9-21 01:40 PM 發表 查看引用來源

點解唔會太願意呢,係咪嫌唔乾淨,咁如果一個男人肯為女人做,係咪都代表佢幾愛呢個女人呢?
一半半啦....
要睇大唔大味~
女朋友既都ok~
其他既~d味勁既~~真係哄埋d都唔得~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 SEXSEXBABY 於 2008-9-21 01:38 PM 發表 查看引用來源

佢係咪小便呀?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Avier 於 2008-9-21 01:48 PM 發表 查看引用來源

一半半啦....
要睇大唔大味~
女朋友既都ok~
其他既~d味勁既~~真係哄埋d都唔得~~~:smile_30: :smile_30:
幾大都look and eat.

:smile_27: :smile_27: :smile_27:

只要系乾凈又無性病 geh 話都好愿意

引用:
原帖由 ah_jer0328 於 2008-9-21 03:38 PM 發表 查看引用來源
只要系乾凈又無性病 geh 話都好愿意
How do you know?

:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 Sabine 於 2008-9-20 05:11 PM 發表 查看引用來源

:smile_40: :smile_40: 哇...好想搵你試下添.....
堅定流呀.....留個聯絡方法比我傾吓.....我真係幾鍾意舔女人下面.........睇住佢哋好舒服既表情,自己都好有滿足感:smile_40:

引用:
原帖由 SEXSEXBABY 於 2008-9-21 01:38 PM 發表 查看引用來源

我都想玩

[quote]原帖由 jumboleung 於 2008-9-21 03:19 PM 發表 查看引用來源
佢係咪小便呀?
絕對唔係小便,因為無尿味,仲有小小苦澀味
佢出左3次水,頭2次d水係湧出黎,第3次係"必" 出黎,射我:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆