上一頁下一頁
發新話題

想問你地同一時間有幾多sp

收藏  |  訂閱
106  4.5k

引用:
原帖由 haroldngan 於 2008-9-20 02:57 AM 發表 查看引用來源
1個都未搵到XD 唔知邊度有得搵..
你都有兩個啦!

引用:
原帖由 parker0707 於 2008-9-16 06:16 PM 發表 查看引用來源
最癲果時一個月可以有12日玩 ons !!!
我冇sp ...怕有手尾
但會留電話
勁.....個陣都算係試過....
係我個fd 條女個fd 個fd 黎.....
第1次見就無咩野(因為唔識)
第2次見個陣,唔知係唔係飲得酒多,之後個晚就同佢癲黎(0係個舞池中間打車輪,個陣仲有另一條女係我想溝)
後來交換左電話
第3次,我同佢2個單獨出去玩,扑埋....不過出唔到野....佢又話...得未呀....(佢講左呢句出黎,我都無咩野癮,返屋企算,不過佢個陣最攪笑既係.佢問我戴唔戴套.....)

引用:
原帖由 jose_ahj 於 2008-9-20 08:58 AM 發表 查看引用來源

勁.....個陣都算係試過....
係我個fd 條女個fd 個fd 黎.....
第1次見就無咩野(因為唔識)
第2次見個陣,唔知係唔係飲得酒多,之後個晚就同佢癲黎(0係個舞池中間打車輪,個陣仲有另一條女係我想溝)
後來交換左電話
...
現代豪放女?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-9-20 09:05 AM 發表 查看引用來源
現代豪放女?
咁都叫豪?
之後我都無搵佢啦....
佢講個句,得未.......唉......
咩野mood 都無晒

我都有一個sp呀
仲未約岩時間,唔知係點架呢!!
到時可唔可以鍚同攬架?

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2008-9-19 12:16 PM 發表 查看引用來源

我見到黎加句~

唔係ga~park講得好岩ga~
有d女仔會由sp開始鍾意左個男仔,之後就常打電話比個男仔~
唔守rules既人有好多~
大家都知道個rule,會唔會守就係個人問題啦~
遇到呢d咁就真係c 得喇

引用:
原帖由 Leopard111 於 2008-9-20 04:26 PM 發表 查看引用來源
我都有一個sp呀
仲未約岩時間,唔知係點架呢!!
到時可唔可以鍚同攬架?
未搞就唔叫sp啦:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 四衝程 於 2008-9-19 12:29 AM 發表 查看引用來源

唔好玩喇, 無限個, 個個都叫你去交貨時, 你見到都會怕

顛峰時有3個, 試過一個 week 輪流陪佢地, 每次都做2次以上, 真係倦到想死咁濟
嘿!當你試過3個同一日約你時你就知乜係倦到想死.
我試過三個同一日約我,第一個SP1號一早約定朝早九点倒開始做,做左兩次做到十二点倒,佢十二点半走左唔夠十分鐘SP2號話係附近,衣家過黎,又做兩次,到5点零SP3號重犀利,自己走上黎,又兩次,射第6次果時真係有D痛 :smile_19:

引用:
原帖由 kaloksoon 於 2008-9-20 05:13 PM 發表 查看引用來源

嘿!當你試過3個同一日約你時你就知乜係倦到想死.
我試過三個同一日約我,第一個SP1號一早約定朝早九点倒開始做,做左兩次做到十二点倒,佢十二点半走左唔夠十分鐘SP2號話係附近,衣家過黎,又做兩 ...
C HING~
你都好犀利wor

引用:
原帖由 looksimilar 於 2008-9-16 06:07 PM 發表 查看引用來源
想問你地同一時間有幾多sp?
有sp咁另外有無老婆或女朋友呢?
2個~玩3P...
佢地都係單身~我自己都係~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆