上一頁下一頁
發新話題

初試水都SPA(有相)--(小弟係HK Discuss既處女報告)

收藏  |  訂閱
192  43.5k

thanks for sharing:smile_43:

引用:
原帖由 regan1107 於 2008-9-2 09:46 PM 發表 查看引用來源

因為我係LAST CALL, 做完收工, 而房內有私人沖涼房, 所以佢搭單lo

我念, 係唔可以比公司知道既
佢真係唔怕你衝入去老強喎:smile_30:
同埋學你講齋,閂埋門咩都睇唔到,做過d咩公司一定唔知啦

SPA,咁都差唔多啦,我按一次正骨都成400~500啦
2個鐘推油+按腳+面部護理+小費=470港元

引用:
原帖由 goodlife 於 2008-9-2 09:47 PM 發表 查看引用來源

佢真係唔怕你衝入去老強喎:smile_30:
同埋學你講齋,閂埋門咩都睇唔到,做過d咩公司一定唔知啦
係架, 老強我當然唔會啦, 我仲係人, 而仆野, 公司有可能唔知,

門係無鎖野, 但係有指示有人用緊間房, 外人同員工唔會亂入黎:smile_47:

如果係女賓做SPA, 有男員工入左黎, 咪好撚大單, 係咪?????????

引用:
原帖由 mingbbq007 於 2008-9-2 09:55 PM 發表 查看引用來源
SPA,咁都差唔多啦,我按一次正骨都成400~500啦
2個鐘推油+按腳+面部護理+小費=470港元
您TOTLA都3-4個鐘啦

我2個鐘HKD650喎

自己推一推.......

thanks for sharing

引用:
原帖由 regan1107 於 2008-9-2 09:35 PM 發表 查看引用來源

咁似同我做SPA果件既
件件都係咁上下.......上次個件仲撩我出去爆房.....我問佢收幾多,佢話唔比都得,大家開心就得.......信你條毛呀....小費又不斷要我比多D....不過無比佢引到....只比68

引用:
原帖由 regan1107 於 2008-9-2 09:56 PM 發表 查看引用來源

您TOTLA都3-4個鐘啦

我2個鐘HKD650喎
大家玩法唔同傘:smile_38: 講到正骨,上邊果D什麼中式泰式咁,個人感覺手勢都係一般,所以我次次上去都係推淋巴,真係連大脾根都推埋,除左JJ同埋腳掌,你可以試下我呢種揼法,都幾好架,重有要注意個場是否衛生同埋D員工手腳干唔干淨,咁就揼都揼得安心D

Thanks for your sharing

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆