上一頁下一頁
發新話題

8月28日(星期四)沙灣團(歡迎報名)

收藏  |  訂閱
90  1.6k

推多下先~多謝C HING 今晚見~~:smile_38: :smile_38: :smile_38:

出發大日子, 當然要支持吓啦.
morning 推

引用:
原帖由 chiuwa0206 於 2008-8-28 09:29 AM 發表
各自介紹下得唔得?
平野係咪即係快餐?
平野就即係酒錢較平,相對囡囡都係差少少
貴野就唔使講啦呀
不過我知果d全部都係皇崗同水圍果邊既啵

引用:
原帖由 chiuwa0206 於 2008-8-28 09:30 AM 發表
lunch 唱k…唔似會有女陪…
一樣會有,睇你識唔識人既姐
我以前係沙灣玩我都係玩lunch k嫁
不過就最好一點半後(囡囡開始番工)

引用:
原帖由 少爺賢 於 2008-8-28 02:14 PM 發表

一樣會有,睇你識唔識人既姐
我以前係沙灣玩我都係玩lunch k嫁
不過就最好一點半後(囡囡開始番工)
果然係沙灣老手!:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 02:15 PM 發表

果然係沙灣老手!:smile_45: :smile_45: :smile_45:  
唔係老手,係上年有班fd都好鐘意玩:smile_46: ,一個星期同佢地玩4次左右
但係實有一次係lunch k既
不過依家班手足有d出左國有d又受訓,剩低我一個孤兒仔:') :')

引用:
原帖由 AoE_Spray 於 2008-8-28 10:47 AM 發表
出發大日子, 當然要支持吓啦.
morning 推
師兄又要開始養(精)啦

引用:
原帖由 少爺賢 於 2008-8-28 02:18 PM 發表

唔係老手,係上年有班fd都好鐘意玩:smile_46: ,一個星期同佢地玩4次左右
但係實有一次係lunch k既
不過依家班手足有d出左國有d又受訓,剩低我一個孤兒仔:') :')
搞多d團就唔會變孤兒仔la:smile_04:

引用:
原帖由 eddie.100 於 2008-8-28 02:31 PM 發表
搞多d團就唔會變孤兒仔la:smile_04:
搞團都要夠人先得嫁,好幾次都差d唔夠人
好在有D舊團友撐場

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-8-28 02:15 PM 發表

呢位c兄, 聴講你個工作証唔係呢度個喎, 你一係攞個個, 唔係就要比錢我先比你入黎呃分!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆