上一頁下一頁
發新話題

30/8 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(380人仔)

收藏  |  訂閱
749  12.9k

夾硬啜..細波都要啜D奶水出黎.....哈哈

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-25 11:55 AM 發表
典解咁講呀~~:smile_14: 唔歡迎我呀~~~:smile_13:  
你黎我就同你飲一支先講野!:smile_30: :smile_30:

COPY tour/ every saturday...........30/8 ~~ maybe join

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 12:06 PM 發表
你黎我就同你飲一支先講野!:smile_30: :smile_30:
我又飲我又飲....@@

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 12:06 PM 發表
一支乜先 咁你幾時再有團呀~~~:smile_13:

引用:
原帖由 盤古 於 2008-8-25 12:07 PM 發表
一支乜先 咁你幾時再有團呀~~~:smile_13:  
梗系啤酒,唔通講汽水咩,仲細牙!今個週六見啦!:smile_30:

死佬你咁多分重呃= = 話到明30號....= =

古古去既話搞到我想今星期又去-,-

引用:
原帖由 matsuo4u 於 2008-8-25 12:06 PM 發表
COPY tour/ every saturday...........30/8 ~~ maybe join
好耐無見,卡夫!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 12:09 PM 發表
梗系啤酒,唔通講汽水咩,仲細牙!今個週六見啦!:smile_30:
我話30號之後呀copy兄~~~:smile_13:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-8-25 12:09 PM 發表
COPY氣水都好...佢吹一支冰凍既可樂我地2個飲啤酒..嘿嘿..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆