上一頁下一頁
發新話題

珠海/澳門一日遊偷跳報告~~~~~~~~~~~~

收藏  |  訂閱
94  9.1k

引用:
原帖由 gofreego 於 2008-8-21 11:15 PM 發表
多謝CHING報告,唔知台式同越式係咩 ,CHING可唔可以分享O下,O甘貴O既...
越式係越南, 台式係大陸, 香港買套票要1657, 我自己覺得就麻麻啦, 寧願比多少少玩model:smile_44:

引用:
原帖由 dic101 於 2008-8-21 11:42 PM 發表
"見到桑拿全部都有開門"

全部? :smile_45: ... ...:smile_45:
我係指行一轉蓮花路, 應該有5間桑拿, 全部都有開:smile_44:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-8-22 01:07 AM 發表
thank you....

﹕沙圈後面間餐廳無咗??
你係唔係指樂宮?
樂宮總係都

引用:
原帖由 jdcb3 於 2008-8-22 02:05 AM 發表

原來係放假一天 咋  :smile_14:

其實覺得近幾年   澳門d囡囡質數有下滑趨勢   不過暫時都仲係比  大6高   但係個價就真係唔係太值...
澳門d水準真係低左好多:smile_39:

引用:
原帖由 19844 於 2008-8-22 06:17 PM 發表
其實係珠海仲可以玩青春, 呢d野澳門無
想玩青春就去沙x啦:smile_44:

你就好啦有何生贊助,
想要澳門嗰間詳細資料
因為我去開嗰間連水床都收起, 經理話奧運期間唔可以咁揚, 而且服務差左9皮

有何生贊助真係好!!

3q report

正正正,thanks ching

引用:
原帖由 easywin 於 2008-8-21 04:46 PM 發表
今日既客人好少, 只有廿幾個左右, 而且出手選的人都唔多. 所以我都可以睇定d慢慢選.:smile_46:  由於太多囡囡, 真係有d眼花. 我既目光只可以落係model級的囡囡身上, 因為佢地企係人龍當中, 顯得比較突出.

最後 ...
好耐無見啦:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆