上一頁下一頁
發新話題

deleted

收藏  |  訂閱
94  12.2k

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 01:51 PM 發表

呵, 原來如此, 但跑步應該唔難搵地方架,:smile_41:  空氣又污濁..你住邊區架
MK:smile_42:

熟女經驗夠,只要樣唔差,何樂不為呀...:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 02:25 PM 發表

我都有一個囡囡的, 如果個男人唔好,我有沒有小朋友都會離婚架,
至於你咁樣對其他女人都可以嘅, 只是她們自己送上門吧....:smile_39:
聽你咁講現在明白你地啲男人點解要出外(食野)了.
如果我 ...
你依家一個人住?:smile_04:

引用:
原帖由 mill 於 2008-8-7 02:30 PM 發表

嘩..我都好唔鐘意旺角,勁多人, 要帶口罩.  但你可以去京士柏跑步架,
但我都好耐無去過成十幾二十年了 ,而家果道好以
起左啲豪宅了,
我就係住係京士柏..........附近
果都跑步都幾好架, 正確黎講, 我鍾意係club跑, 係因為有冷氣, 舒服好多

引用:
原帖由 easywin 於 2008-8-7 03:28 PM 發表

我就係住係京士柏..........附近
果都跑步都幾好架, 正確黎講, 我鍾意係club跑, 係因為有冷氣, 舒服好多
<---- 呢個公仔好樣衰呀.

你地離曬題喇! :smile_22:
唔好搞串我個post!  Thx!

:smile_41: yes,同意c兄講法,兩位已離題,而家講系"溝c9" 吾系講跑步,你地可自己pm講啦:smile_22:

引用:
原帖由 mascay 於 2008-8-8 12:40 AM 發表
你地離曬題喇! :smile_22:
唔好搞串我個post!  Thx!
SORRY 啦....有機會再傾啦..:smile_42:

I have one SP is C9 live in屯門

講多些黎聽下?!
如點樣識, 外型, 年齡等
引用:
原帖由 LK 於 2008-8-8 03:55 PM 發表
I have one SP is C9 live in屯門

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆