上一頁下一頁
發新話題

8月23日 -- 多位好友生日PARTY -- *~CP DISCO介字勁舞團~*

收藏  |  訂閱
859  11.3k

引用:
原帖由 ~lun~仔 於 2008-7-26 11:37 PM 發表
甘好玩呀......雀爺:smile_13:
梗係啦~

引用:
原帖由 lefov603 於 2008-7-27 05:51 PM 發表
唉...............
我依幾日悶到就黎死啦
放大假呀?

我都好想放大假...仲有6日未用= =

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-28 12:31 PM 發表
我都好想放大假...仲有6日未用= =
咁多........又用黎去旅行LO~~~:smile_40:

去旅行唔係一個問題.............但呢家....要安排時間....你明啦.....唔係我話行得就行得:smile_42:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-28 01:16 PM 發表
去旅行唔係一個問題.............但呢家....要安排時間....你明啦.....唔係我話行得就行得:smile_42:
突然好晒呀 晒死人啦
立即變黑左:smile_30:

又黎番個crossover啦不如....我都有個兄弟生日:smile_34:

引用:
原帖由 ying800824 於 2008-7-28 01:16 PM 發表
咁我都知....
不過你可以PLAN下BOR~~
我地都儲緊錢諗住下年去日本或者去美國~~:smile_13:

引用:
原帖由 sinsaku01 於 2008-7-28 01:38 PM 發表

突然好晒呀 晒死人啦
立即變黑左:smile_30:
哈哈~~~日本仔~~~
你唔好咁話佢啦~~~
有命怕咩曬JA~~:smile_40:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-7-28 02:02 PM 發表
又黎番個crossover啦不如....我都有個兄弟生日:smile_34:
我都未知到時係點~~~
要遲D先知...
一有消息話你知啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆