上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 beman05 於 2008-6-9 10:06 PM 發表

haha~~好...最驚就係唔夾je...俾你地玩...
見到咁多大佬都好似好有經驗...但係...我就只係番過去幾次ja~~
不過....下次有機會一定join你地ge tour...
我地全部斯文人,唔鐘意玩人,仲會教你安全意識添!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 10:03 PM 發表

無問題,我地以文會友,老幼咸宜,你要講乜話題?
我地幾個都可以!
"以會友"就真:smile_30::smile_30::smile_30:

ching玩到要開團添。唔去都要推一推啦。:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 ch_latour 於 2008-6-9 10:19 PM 發表
ching玩到要開團添。唔去都要推一推啦。:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
多D人玩平D嘛,都唔系乜野團,一齊玩姐!

難得 有師兄帶路, 一於跟你上去 happy 吓

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-9 08:21 PM 發表
收到好多網友PM,想問X倫大鐵倉位置,咁不如與眾同樂。
由本人親自帶隊,至在分享美人與美酒,並不含商業元素,只限12人。
(6月14日)星期六當天,自行上CP,如不知點去,可Call本人同往,深圳火車站售票處等,時間 ...
哇~~~~~~~~帶隊遊常仔!星期六好熱鬧喎!

我都系習慣平日落倉挑女多!

"432蚊1打送1打。"我跟到就自己報效一打先,因為鐘意隊 .... 自己!:smile_27:

Copyboy兄,個團好很吸引,下一團幾時? 可唔可以小D人,如半打電車男同有冇年紀恨制?:smile_30:  男人四十昂鳩鳩得唔得???:smile_44:

引用:
原帖由 zhumuo 於 2008-6-9 10:57 PM 發表
"432蚊1打送1打。"我跟到就自己報效一打先,因為鐘意隊 .... 自己!:smile_27:

Copyboy兄,個團好很吸引,下一團幾時? 可唔可以小D人,如半打電車男同有冇年紀恨制?:smile_30:  男人四十昂鳩鳩得唔得???:smile ...
..無限制!睇下反應再開唔開,其實想幫個朋友做旺佢,利人利已姐!

引用:
原帖由 雞巴謙莫域 於 2008-6-9 09:06 PM 發表

老闆你好! 受唔受我巴仔玩呀?

不過我喺度得罪人多, 驚到時俾人打會映及池魚......
大賓作埋你篇嘢先啦!吊哂癮呀!

引用:
原帖由 盤古 於 2008-6-9 11:05 PM 發表
大賓作埋你篇嘢先啦!吊哂癮呀!
你真醒目,又估到佢身份,我以為剩系我知!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆