上一頁下一頁
發新話題

神州大陸租樓討論站#羅湖/福田/南山/鹽田/寶安 (不含中介 14/5更新)

收藏  |  訂閱
201  15.5k

我鐘意呢個POST,所以我............................PUSH!

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-16 09:38 發表

萬象城 知道嗎?
邊有可能唔知:smile_03:

引用:
原帖由 musicplusasia 於 2008-5-20 06:03 AM 發表

邊有可能唔知:smile_03:
:smile_45: 呢個世界有好多野你都唔知啦 笑...........:smile_30:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-20 09:43 發表

:smile_45: 呢個世界有好多野你都唔知啦 笑...........:smile_30:
笑都唔比

點解同埋條女去睇會好d:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2008-5-20 11:33 AM 發表
點解同埋條女去睇會好d:smile_41: :smile_41:
呢個係之前一個師兄對我的提醒 :
(只供參考)

1. 大陸女朋友議價力高, 相對港燦(例如我)
2. 大陸女朋友因為成長背景唔同, 睇樓的時候睇到的事物
會比港燦多(例如我)
3. 比到房東小小信心, 知道港燦借既, 唔會做租樓無賴

(只供參考)

引用:
原帖由 musicplusasia 於 2008-5-20 10:54 AM 發表

笑都唔比
幾時蒲頭:smile_45:

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-5-21 09:18 AM 發表

呢個係之前一個師兄對我的提醒 :
(只供參考)

1. 大陸女朋友議價力高, 相對港燦(例如我)
2. 大陸女朋友因為成長背景唔同, 睇樓的時候睇到的事物
會比港燦多(例如我)
3. 比到房東小小信心, 知道港燦借既, 唔會 ...
甘我同两條女去睇得唔得 ,不過我唔係港燦,係康港人:smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-21 01:07 PM 發表

甘我同两條女去睇得唔得 ,不過我唔係港燦,係康港人:smile_30:  
可以 :smile_04:

SM樓主
想問下
1)福榮路金海灣
2)福榮路藍灣半島
3)水圍東方中全樓上
向海两房大約租咩野價位:smile_15:釘橋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆