上一頁下一頁
發新話題

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

收藏  |  訂閱
169  19.2k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:16 發表 查看引用來源

其實短裙高踭鞋開窿肉絲加性感底褲,一揭起佢條裙睇見佢個肥籮柚同神秘地方,真係忍唔住拉開條底褲就插佢un佢🤭🤭
我老婆咁多年都係做秘書同埋老闆助理經常都係著短裙絲襪高踭鞋返工,雖然裏面唔係日日都咁性感🤭🤭 ...
正正正! 大大力塞入去!

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 18:30 發表 查看引用來源

佢以前有個老闆就真係好咸濕,成日想扑佢,不過佢老闆個老婆喺公司搞到佢日日喺度扮正經🤣🤣
真係好咸濕?有邊個男人唔咸濕?阿嫂著到咁誘惑,唔比人咸濕就奇

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:49 發表 查看引用來源

真係好咸濕?有邊個男人唔咸濕?阿嫂著到咁誘惑,唔比人咸濕就奇
正經更好玩! 秘書就係吸引人!

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-16 18:39 發表 查看引用來源

短裙黑絲加埋高跟鞋真係正到暈,見到即硬,感覺咁樣著既女人會好淫,引死人😆
好多男人都會咁諗包括我😂

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-16 18:43 發表 查看引用來源

你係好想望穿佢,又望唔到的感覺,意淫、幻想、興奮集一身,總之上腦啦!
係㗎,尤其是窄身短裙包到實一實扭下扭下,好想知佢著乜嘢底褲但係又睇唔到🤭真係有一種好大嘅挑逗感

引用:
原帖由 052705271 於 2024-9-16 18:46 發表 查看引用來源

正正正! 大大力塞入去!
有時我老婆放工返嚟,衫都未換,佢引起我性慾我就會插鑊金嘅佢🤫🤫

回覆 22# mm28 的帖子

如果個秘書咁樣著返去擺明就係摟屌啦

引用:
原帖由 ACA64 於 2024-9-16 18:49 發表 查看引用來源

咁佢平時都多數係短裙高踭鞋著絲襪褲或者唔著絲襪啫,雖然裏面多數都透明底褲,但係唔係日日都咁sexy嘅
除非佢約咗我,又或者想畀我屌先會去引我嘅啫🤭🤭
其實個個男人都咸濕㗎啦,我識啲女人都好咸濕㗎包括我老婆🤭🤭

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-9-16 19:07 發表 查看引用來源
如果個秘書咁樣著返去擺明就係摟屌啦
唔係啩咁都摟屌?😅好正常嘅短裙黑絲襪褲咋喎😅

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 19:25 發表 查看引用來源

唔係啩咁都摟屌?😅好正常嘅短裙黑絲襪褲咋喎😅
女仔就係喜歡這樣穿!超長腿高跟鞋,開會對住你,成日換下交叉腳,攪亂哂開會心神,就係本能的那些鏡頭!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆