上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

200, 400, 700 for mm

100, 150 or 200 for DJ

回覆 #61 fatcathk 的帖子

咁貴

引用:
原帖由 kwok_chau 於 2008-5-3 12:19 PM 發表
係咪今晚起行?我留msn:俾你加?
你留俾我啊
我加你
今晚起行

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-5-3 12:40 AM 發表

但如果想識多d朋友既話, 點解唔係除大數呢, 咁就冇人懷疑你啦, 既然係要咁多既, 要你出多左我就過意唔去啦!!!!!!!!!!!!!:smile_46: :smile_30: :smile_30:
除大數 ?? :smile_41: :smile_41:

甘樓主打長途電話訂房既電話費 , 用來聯絡團友既時間同電話費 , 又使唔使計落條大數到再除人頭呢 ?

:smile_45: :smile_45:

沙咀同沙灣 , 最怕就係囡囡催上房同催落台。:smile_39: :smile_39:

樓主既主場 , 囡囡坐台連上房應該都係四小時。:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 KID.OF.DEATH 於 2008-5-3 01:24 PM 發表

除大數 ?? :smile_41: :smile_41:

甘樓主打長途電話訂房既電話費 , 用來聯絡團友既時間同電話費 , 又使唔使計落條大數到再除人頭呢 ?

:smile_45: :smile_45:
要呀!!!仲有去廁所玩 o既 小費和搞野 o既時間!!!

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-5-3 01:35 PM 發表

要呀!!!仲有去廁所玩 o既 小費和搞野 o既時間!!!   
藍毛, 沙咀唔岩你玩啦
你only 沙灣

再推下先.........

玩唔起比唔起就唔好返大陸,300都叫貴:smile_27:

回覆 #63 alvinryoko 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆