上一頁下一頁
發新話題

[版主推薦-加分] 唉,睇佐咁多POST....我都係沉佐....

收藏  |  訂閱
89  7.3k

引用:
原帖由 pennyto 於 2008-5-3 02:57 PM 發表

C兄
世事無絕對!我當然相信會有好結果!但會有幾多?
認識我太太時是當髮花,我以為真心相愛,亦可忘記她的過去,所以我先和她結婚。
在深圳相夫教子,時實亦過了幾年開心溫馨日子。
最慘是不自量力,在 ...
我想問下大陸女仔除佐攞七日證黎香港做一樓一之外,
其實佢地平時係大陸個時都係做依D野??
骨場等??

我有野真係好吾明,佢地既對話
不論係QQ/ SMS都係好真
比我個感覺真係好似拍拖咁....
佢地騙人手法點解可以高明成咁......

吾通佢地真係一點感覺都無?
佢地真係一點都無鍾意過我地??
如果係真.....依個世界真係好恐怖....
以後仲可以點相信人.....可以假成咁......
我真係再分吾到邊D係真,邊D係假.....
我依家同佢SMS就好似我之前果D女朋友咁....
我真係要投降
:smile_42:

引用:
原帖由 Obi-Shady 於 2008-5-3 04:33 PM 發表

老友...睇開啲,佢可能冇你想像之中咁愛你,但並唔代表佢唔愛你........最起碼佢喺佢最黃金嗰啲時候,選擇同你一齊吖.....
多謝C兄意見!
面包與愛情,:smile_39:
有問過她有無真心愛過我,斬釘截鐵說沒有,只是想找個人結婚
或者是負氣說話,算啦都攪緊離婚
從來沒有怨她恨她,反而重有點對不起她的感覺!
我所說只是提醒后來者而已

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-3 11:38 PM 發表

唉唉,我依家明白GA LA
當初,我無知...我真係以為佢對我講既係真話,真心話
但係聽完各位CHING既意見,佢地講既,哄人既說話都係差吾多
真係好吾開心,我真係吾想自已相信...
不過實在太似CHING所講 ...
識得咁諗就goodboy喇,天涯何處無芳草!
大多數都是做髮花,骨女應該會少D
她們的感情較複雜,但都會是真的,都想埋街食井水,只是分散投資唔同人身上
睇下邊個上釣咁解者,這樣的囡囡已是好!
有一些感情騙子,還會和人串通謀財害命,所以先叫你不要上去會她:smile_38:

兄弟
玩感情可大可少
上下床就算啦
(問心......是否可以接受到同佢過世)
(sorry 太老土,但真心話,身同感受)

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-3 11:45 PM 發表

如果係真.....依個 ...
老友,講來講去都係呢句,快d忘記呢條女。可以的話,換過d電話號碼,qq,email number,等條女以後找你唔到。  仲有,好明顯閣下出來玩得少,見得女人少,所以你呢段時間唔好出來玩,以免係呢個失落時間俾第二條囡囡呃。 有時間call d fan陪你,過一排你就唔記得呢件事。

唔排除條女可能真係對你有FEEL,但佢做得呢行,對D客ge心態係點,你自己要諗清楚囉。

我覺得唔應該信lo
依家d女,呃人好西利嫁,話唔定佢仲有錢過你,所以我覺得樓主放棄唔好鍾該佢

引用:
原帖由 沉船人 於 2008-5-3 11:45 PM 發表

如果係真.....依個 ...
我做左CD-ROM好耐,不過睇完個post都想講返o的。

樓主唔駛咁心灰怕會唔想信人,你只要睇清楚你同個囡囡的分別:

你:就算你成日上一樓一,面對囡囡的經驗仍然和囡囡面對男人的經驗相差很大
囡囡:佢出得黎做,日日對住各式各樣唔同男人,點樣揣摩男人的心理,有豐富經驗

你:你上得黎問意見,即係話你本來就無乜呢方面的朋友可以分享。
囡囡:出得黎做,唔多唔少實有姐妹照應,互相交流心得,尤其是如何lum客。就算本來唔識,都有姐妹會教到佢識。

剩係呢兩方面,你已經輸俾個囡囡兩條街,所以囡囡有條件唔付出感情同你玩愛情遊戲。唔好俾囡囡的表面呃倒,佢地個個響呢方面都經驗豐富,要呃人的話,易如反掌。你無囡囡這些經驗,難以明白點解佢地做戲做得咁真,都好正常。

早幾年,我都有同你差唔多的情況,好彩個囡囡現形現得早,響我未係沉得好深的時候已經獅子開大口,令我突然醒悟,所失者只係每個星期去佢間卡拉OK捧場的鐘錢同埋幾餐飯錢,損失不多。

沉船 樓主
甘多兄弟苦口婆心, 你要死心, 重要狠心, 立刻抽身離場, 好的女子如果家庭有問題, 真是愛護你不會讓你知, 大陸囡囡出來做都有她們的故事, 你愛得幾多個! 留精不留情, 否則唔好出來玩了:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆