上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.2k

引用:
原帖由 ox9 於 2008-5-18 08:31 AM 發表
廢話少說,大家有錢出錢,一同抗災~:smile_38:
呢個月我唔溝女啦,使費都捐了:smile_30: :smile_30:

打个印先

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-5-19 03:22 發表

呢個月我唔溝女啦,使費都捐了:smile_30: :smile_30:

http://www.freefilehosting.net/files/3hbfh
同志們,辛苦啦

錢捐了啦﹗真想連精都捐埋呀~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-5-20 07:13 發表
錢捐了啦﹗真想連精都捐埋呀~~~~~~~~:smile_30: :smile_30:
捐精仲又錢落袋喎~~:smile_30: :smile_30:

啱啱返落來..上去果陣皇崗海關變咗捐款站...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-5-21 01:06 發表
啱啱返落來..上去果陣皇崗海關變咗捐款站...
捐去比Red Cross, 樂施會等等既大機構,會安心啲...:smile_13:

引用:
原帖由 ox9 於 2008-5-21 06:38 發表

捐去比Red Cross, 樂施會等等既大機構,會安心啲...:smile_13:
成日响果個關出入...在公在私都捧捧場...
捐錢梗係响返香港啦...

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-5-21 02:01 PM 發表

成日响果個關出入...在公在私都捧捧場...
捐錢梗係响返香港啦...
皇崗關攪到好似賣旗籌款甘樣:smile_30: 不過我都捐左舊幾水:smile_40:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-5-21 14:27 發表

皇崗關攪到好似賣旗籌款甘樣:smile_30: 不過我都捐左舊幾水:smile_40:
支旗仲好大技..果日成廿個海關企出來...原來係...賣旗:smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆