上一頁下一頁
發新話題

關於佐敦天X人X一問

收藏  |  訂閱
79  12.7k

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-8-5 15:37 發表 查看引用來源
我識得嗰個喺呢啲場做part-time小姐嘅女仔,佢講唔少啲小姐喺小姐房入面講啲客嘅嘢我知。

佢哋基本上真係將啲客當水魚㗎咋。

人客最好抱住使錢消費尋開心嘅心態就好,唔好當正自己真係風流倜儻。

有啲客外型好少少,加 ...
你喺咪講緊自己呀,莊閒不分,大爷使钱使乜理哟女点諗,佢抛個身出尼做梗系為钱啦,冇钱点解要应酬你班麻甩佬,游戲规则就喺我觉得开心就磅水,我走左就下一个客。

引用:
原帖由 reddoor 於 2020-8-6 08:41 發表 查看引用來源
你喺咪講緊自己呀,莊閒不分,大爷使钱使乜理哟女点諗,佢抛個身出尼做梗系為钱啦,冇钱点解要应酬你班麻甩佬,游戲规则就喺我觉得开心就磅水,我走左就下一个客。
我冇幫襯呢啲場嘅,只係識得一個女仔,佢喺日頭有份正職,夜晚喺呢啲場part-time,佢講喺入面嘅見聞我聽。

我上面個回應係俾上面個師兄睇嘅,佢成日想講自己係啲女嘅玩伴。

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-8-6 09:21 發表 查看引用來源

我冇幫襯呢啲場嘅,只係識得一個女仔,佢喺日頭有份正職,夜晚喺呢啲場part-time,佢講喺入面嘅見聞我聽。

我上面個回應係俾上面個師兄睇嘅,佢成日想講自己係啲女嘅玩伴。 ...
好多單身宅男/毒男, 現實世界溝吾到女, 唯有系呢d地方, 扮大情人, 填補心靈空虛. "千金散盡還不悔".

回覆 58# dcat20 的帖子

個個咪你咯醒哈哈哈哈
反正溝女介女不分背景
比錢交易亦清清楚楚
分清楚不同人仕不同模式玩樂
你都得啦payer or player hahahaha

引用:
原帖由 siew1203 於 2020-8-6 20:20 發表 查看引用來源
個個咪你咯醒哈哈哈哈
反正溝女介女不分背景
比錢交易亦清清楚楚
分清楚不同人仕不同模式玩樂
你都得啦payer or player hahahaha
傻,我唔去呢啲場㗎

引用:
原帖由 hkg369 於 2020-8-5 11:55 發表 查看引用來源
屌到d乞衣臭X嗌救命, 跪地含能求饒.
唔洗打X號啦

直接講:

屌到d乞衣曱甴臭閪嗌救命, 跪地含能求饒.

引用:
原帖由 dcat20 於 2020-8-6 07:37 發表 查看引用來源
我識得嗰個喺呢啲場做part-time小姐嘅女仔,佢講唔少啲小姐喺小姐房入面講啲客嘅嘢我知。

佢哋基本上真係將啲客當水魚㗎咋。

人客最好抱住使錢消費尋開心嘅心態就好,唔好當正自己真係風流倜儻。

有啲客外型好少少,加 ...
一句講曬
當啲夜總會妓女、骨場妓女、一樓一妓女都係性玩具,屌完即走,流精不留情!

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-6 18:04 發表 查看引用來源

唔洗打X號啦

直接講:

你都未证实男定女,一時毛主席,一時柒鹅,你比人屌定屌人,自己清唔清楚!

引用:
原帖由 china_enter 於 2020-8-7 10:04 發表 查看引用來源

唔洗打X號啦

直接講:

師兄, 你好直接喎. 爽快!

回覆 65# dcat20 的帖子

關咩事
咩場咩女咩背景一樣糸女人
睇你際遇手段心態追求吧哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆