上一頁下一頁
發新話題

三號風球都照玩野戰.....

收藏  |  訂閱
210  15.3k

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-19 21:36 發表
<br />
的確係幾遠, 不過龍鼓灘我都去過xd
和誰?:smile_44:

good report

三號風球仲去打野戰......:smile_30:

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 19:25 發表

版主兄....你知道而家d 讀者要求好高...睇完咁長的report, 一句"好有幻想力的故事"....
咁就令我地呢d 戰地記者好心灰...
因為咁我就唔怕地講明地點喇....

btw, 香港有好多地方都可以玩war ...
.also share with my fd <- Thank you so much for your kind sharing.

引用:
原帖由 eng 於 2008-4-19 09:44 PM 發表

和誰?:smile_44:
同fd去果度既beach玩水

樓主真係想得周到!
三號風球, 莫講話去打野戰既人, 連 目及 野既人都唔會去龍鼓灘啦!~~~
有車果然方便d!
小弟佩服!

引用:
原帖由 天~使~女 於 2008-4-19 09:12 PM 發表
睇到都好想試下,但一諗到冇得沖涼就差d啦:smile_39:
冇得沖涼先係野戰特色.....BUT, 打野戰最好有濕紙巾, 咁會衛生好多的:smile_44:

Happy sexy story , thank you !

引用:
原帖由 BamBoo_Guy 於 2008-4-19 04:14 PM 發表
:smile_13: o岩o岩返到屋企....
講下今早我的野戰經歷先...
其實昨日已經約定個SP今早一齊飲早茶, 然後去打野戰...
今早九點起身就俾SP嘈醒(電話), 問我出面仲係三號風球...係咪照原定計畫進行呢?
我拉開窗 ...
樓主又靚仔,有車有樓就梗係會多SP啦,我地呢類三無人士就慘LU~ :smile_39:

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-4-20 01:06 AM 發表

樓主又靚仔,有車有樓就梗係會多SP啦,我地呢類三無人士就慘LU~ :smile_39:
你又知樓主靚仔?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆