上一頁下一頁
發新話題

Office冇人, honey將我按在會議桌上...[完]

收藏  |  訂閱
167  16.0k

引用:
原帖由 xyz2008 於 2008-4-8 10:58 PM 發表

係更衣室會唔會好d呢??特別係一d會所既更衣室..通常都整到好靚..
如果係既話,我想試下係男廁搞..因為我都未去過男廁:smile_13:
好臭架喎......:smile_34:

引用:
原帖由 xyz2008 於 2008-4-8 10:58 PM 發表

係更衣室會唔會好d呢??特別係一d會所既更衣室..通常都整到好靚..
如果係既話,我想試下係男廁搞..因為我都未去過男廁:smile_13:
會所有好多cctv, 無咁容易入到異性更衣室喎!!!:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 miss_sell 於 2008-4-8 11:00 PM 發表

會所有好多cctv, 無咁容易入到異性更衣室喎!!!:smile_14: :smile_14:  
更衣室都有cctv?唔係呀?:smile_27:

引用:
原帖由 xyz2008 於 2008-4-8 11:03 PM 發表

門口可能有....

引用:
原帖由 xyz2008 於 2008-4-8 11:03 PM 發表

no, 但走廊一定有啦!!!:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 miss_sell 於 2008-4-8 11:08 PM 發表

no, 但走廊一定有啦!!!:smile_34: :smile_34:  
咁又係.....

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-4-8 11:04 PM 發表

門口可能有....
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
其實做愛都係係返床度好d既..只不過時間耐左,想搵d新鮮感囉...
我sp絕大部時間都係一個人住..所以上佢屋企扑足成日都冇問題...
有時我有時間,未上去煮d野食俾佢..幫佢汁下屋(好似佢女友咁)..不過我就冇咩所謂...
佢鐘意食我煮既野.所以我好樂意煮..
有一個咁好地方仲要唔洗錢既地方可以做愛..咁幫下佢"汁"下屋都好應該既:smile_13:

回覆 #67 xyz2008 的帖子

咁點解你地唔一齊? 其實你做的東西基本同女友沒有分別

引用:
原帖由 iamalonehk 於 2008-4-8 11:15 PM 發表
咁點解你地唔一齊? 其實你做的東西基本同女友沒有分別
我同佢只係sp關係..
不過,同佢一齊真係開心過我之前拍拖....
其實我有時都覺得幾似拍拖..不過我地係性多過愛..所以唔算拍拖.

我同意.. 拍拖有時真係會辛苦過做sp...
自由自在的生活.. 做自己喜歡的事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆