上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 11:03 AM 發表

約左今晚食飯:smile_44:
甘你得閒摸佢2下....應該都玩死佢啦:smile_30:

引用:
原帖由 cliff001 於 2008-4-2 01:17 PM 發表

千其唔好比佢玩到自己...:smile_34:

玩佢緊要:smile_40:

引用:
原帖由 b128 於 2008-4-2 01:11 PM 發表
只要係靚仔就得:smile_47:

橫點佢都對你有好感, 咁就同佢一齊囉:smile_40:
一唔一齊唔係咁重要啦,做下朋友囉!
我已經試過婚姻失敗,唔想有第二次.............:smile_39:

引用:
原帖由 cliff001 於 2008-4-2 01:17 PM 發表

咁我又唔係玩佢既.................

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:19 PM 發表

一唔一齊唔係咁重要啦,做下朋友囉!
我已經試過婚姻失敗,唔想有第二次.............:smile_39:
廿幾歲的男仔信唔過...:smile_39:
可能佢係玩玩吓:smile_27:

引用:
原帖由 b128 於 2008-4-2 01:18 PM 發表

千其唔好比佢玩到自己...:smile_34:

玩佢緊要:smile_40:
最緊要大家開心,唔好諗住邊個玩邊個:smile_39:

引用:
原帖由 b128 於 2008-4-2 01:21 PM 發表

廿幾歲的男仔信唔過...:smile_39:
可能佢係玩玩吓:smile_27:
男人信唔信得過唔係睇年紀既!
我既已離婚老公佢40歲咪都成日去滾啦:smile_39:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 05:56 PM 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?br />
早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
處男咁樣分唔到喎 有的破左處都會咁

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:28 PM 發表

男人信唔信得過唔係睇年紀既!
我既已離婚老公佢40歲咪都成日去滾啦:smile_39:
信佢一成,雙目失明,不理年齡大定係細,
一個真心的男人,而家唔係咁多。

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-2 01:23 PM 發表

最緊要大家開心,唔好諗住邊個玩邊個:smile_39:
我認同你講法,D人成日都話唔好比對方玩自己,
要自己去玩對方,而家的人,好多都咁諗,
唉!同人一齊只係玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆