上一頁下一頁
發新話題

第一次同外國人做和第一次3P的感覺

收藏  |  訂閱
194  35.1k

引用:
原帖由 金融炒仔 於 2008-3-28 01:50 AM 發表
中國人係咪真係差過外國人好多呀,定係純粹因為3p而high架?
外國人多比較多花時間响前奏...... 未開始都可以摸好耐!!

回覆 #61 miss_sell 的帖子

agree...
外國人size係大d, 但相對上比較軟,
其實唔係好軟, 只係冇chinese咁硬~

我就覺得各有各好:smile_13:

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-3-29 12:23 AM 發表

講真,現在有點後悔,不過哥陣原本只想搞佢,我同佢含只不過見條野好大好粗又軟晒咁打横放,突然想含佢,含吓含吓自己又想坐上去,因為哥時只寄得安全期,其它無唸,到我坐上去之後雖有閃 ...
咁有冇去醫生到全身檢查呀

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-3-29 12:43 AM 發表

原來想分享上星期同一個黑鬼做愛ge經歷,不過呢度好多人插我,所以打咗少少之後停咗無打埋落去lor,所以無下集,不過我想講,我唔會只要性唔要愛,我仍想有愛我ge男仔,大家有溝通先好,不過如 ...
咁今次同黑鬼有冇打真軍呀

樓主:"我唔會只要性唔要愛"........甘妳有幾"愛"個黑鬼呢?

妳連黑鬼都可以同佢做, 真係好沒尊嚴....同埋影哀d HK人...個黑鬼返到家鄉話比其他黑鬼知話"HK girls are easy to lay"....大家都唔知要點謝謝妳, 一d女性尊嚴都沒..做黑鬼隻雞..sorry係黑鬼隻免費雞!!

原來想分享上星期同一個黑鬼做愛ge經歷,不過呢度好多人插我,所以打咗少少之後停咗無打埋落去lor,所以無下集,不過我想講,我唔會只要性唔要愛,我仍想有愛我ge男仔,大家有溝通先好,不過如果只講性,香港人真係無得比,

in this case, i respect you, cos u don't have race discrimination

Asian men should not think that white guys is high class than black guys, or u have no different with "Hong Girl"

but next time don't call "黑鬼" la , it's impolite, call them Africa American or "black people"

以前都奇怪點解香港女仔會嫁外國人,但我e+知道晒點解........i know too, cos they like big penis lor same as u

and nothing wrong with that really:smile_13:

Good story!!! heehee

My ex is a mexican.. he has big penis! I only had sex with him 2 times (in my car).. coz the first time.. it really really really hurt me (too big, it's bigger than my front arm) ... we usually just bj or by hands....

but not all white guys are big... some suck! :smile_30:

引用:
原帖由 vivilee8964 於 2008-3-29 12:43 AM 發表

原來想分享上星期同一個黑鬼做愛ge經歷,不過呢度好多人插我,所以打咗少少之後停咗無打埋落去lor,所以無下集,不過我想講,我唔會只要性唔要愛,我仍想有愛我ge男仔,大家有溝通先好,不過如 ...
樓主 , 妳個故事真係好精彩 , :smile_38:  希望妳可以打埋下集啦

引用:

我支持亦同情你!

呢度明明係有關性的分享討論區,但我見到的,只是無聊香港男人唔抵得有外國人同本地女仔搞,同黑色皮膚的人搞就更加接受唔到!自卑無聊可憐無量度大香港主義表露無遺!香港男人,唔該,似返個男人,唔好似個八婆好唔好!

關心人家可能會感染性病的,反而是真正有心分享的。

但我衷心的,真心的,為網友得到愉快性經驗而高興!唔同真係淨係同自己個女朋友仔得閒在廁所搞下就叫做刺激的性經驗!

插,鍾意插就隨便插,我玩左forum十幾年,有咩未見過?

危險! 不安全性行為

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆