上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  166.0k

多謝樓主的貢獻,很實用呀:smile_38:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-22 03:42 PM 發表

TST 就O係金巴利道....7-11 O個頭....
MK有間就O係直通巴後面...
油麻地就O係前釣蝦王(唔知執左未)隔離....
灣仔就o係大馬路O個度....
幾間都係11:00PM(19點去..會收貴DD)到第2日12:00PM...不過有時要11點 ...
MK果度... 直通巴係警署果邊定係始創對面????
11點去過夜幾錢?幾好... 食完一壽司可以去...
同埋一個好低能問題... 果度有冇插SO???因會買EEE PC 900...
可以一齊睇埋MOVIE...

引用:
原帖由 stingwong 於 2008-4-23 04:00 AM 發表

MK果度... 直通巴係警署果邊定係始創對面????
11點去過夜幾錢?幾好... 食完一壽司可以去...
同埋一個好低能問題... 果度有冇插SO???因會買EEE PC 900...
可以一齊睇埋MOVIE...
始創對面...
過夜好似2百幾..唔駛300...
應該有插蘇...不過冇留意....我未試過拎NOTEBOOK 去百記.....反而九龍塘..九龍城..觀塘就試過幾次..

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-23 10:09 AM 發表

始創對面...
應該有插蘇...不過冇留意....我未試過拎NOTEBOOK 去百記.....反而九龍塘..九龍城..觀塘就試過幾次..
觀塘有乜好介紹????
:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 simon19841 於 2008-4-23 11:00 AM 發表

觀塘有乜好介紹????
觀塘冇GA..我去開都係碧麗宮...因圓床(唔識轉GA..) 同落地玻璃洗手間....但熱水好似有問題...沖涼O個陣都幾煩....又冇4仔睇.....不過200蚊到..算係咁...而一個DOM都係5蚊...你有50蚊..都買到50個... 同埋幾就腳....所以先去多DD囉....方便MA..
樓上雅仕就好耐冇去....新一代又好似太張揚(O係正小巴站..人和O個度..D人多到..:smile_13: )

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-24 11:55 AM 發表

ⅱ磣?唔識轉GA..) 同落地玻璃洗手間....但熱水好似有問題...沖涼O個陣都幾煩....又冇4仔睇.....不過200蚊到..算係咁...而一個DOM都係5蚊...你有50蚊..都買到50個... 同埋幾就腳....所以先去多DD囉....方便 ...
是wo..
果邊d人多到呢....
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
不過你講果間樓下大廈個門好似成日都lock左

引用:
原帖由 simon19841 於 2008-4-24 12:25 PM 發表

是wo..
果邊d人多到呢....
:smile_27: :smile_27: :smile_27:
不過你講果間樓下大廈個門好似成日都lock左
9~10點前係冇LOCK GA...
如果夜D去....門口有個鐘仔比你禁下...你按2下..就會聽到度門<LOK>一聲..咁就入得....
一係..等人入去你再跟埋入去都得........

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-24 02:59 PM 發表

9~10點前係冇LOCK GA...
如果夜D去....門口有個鐘仔比你禁下...你按2下..就會聽到度門<LOK>一聲..咁就入得....
一係..等人入去你再跟埋入去都得........
OK thanks 有機會我去試下先..

你是住觀塘???

引用:
原帖由 舊類型人 於 2008-4-23 10:09 AM 發表

始創對面...
成日行過都唔見個入口
係M記果邊定係水池果邊

幾點後先可以去嫁如果$2XX果個時段

引用:
原帖由 stingwong 於 2008-4-26 02:06 AM 發表

成日行過都唔見個入口
係M記果邊定係水池果邊

幾點後先可以去嫁如果$2XX果個時段
果邊無水池wo..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆