上一頁下一頁
發新話題

你地遇到新識嘅sp....

收藏  |  訂閱
98  12.1k

引用:
原帖由 crazymaggie 於 2018-7-1 12:24 AM 發表 查看引用來源  

咁做你sp應該會好幸福
可惜沒有

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2018-7-1 02:18 發表 查看引用來源  
樓主都應該曾經有過  叫唔錯嘅經驗
要搵人傾計都唔難
我覺得fwb都好睇大家雙方點理解 可能有時我需要 但你唔想做 你又會唔會比我咁  又或者唔想做時又願唔願意比時間傾下計  

覺得同sl or sp都唔同 ...
fwb其實係尊重大家嘅感覺多過sp or sl.....
因為多左朋友關係,唔係只為sex,所以我覺得會體諒大家多啲....一方唔想做但可以心靈上傾下計安慰下,再等待下一次唔錯丫!

引用:
原帖由 crazymaggie 於 2018-7-2 12:35 AM 發表 查看引用來源  

因為多左朋友關係,唔係只為sex,所以我覺得會體諒大家多啲....一方唔想做但可以心靈上傾下計安慰下,再等待下一次唔錯丫! ...
係 fwb因為有朋友e種關係 不過咁講sl都有 好難分到咁細 😂😂

引用:
原帖由 crazymaggie 於 2018-7-2 12:35 AM 發表 查看引用來源  

因為多左朋友關係,唔係只為sex,所以我覺得會體諒大家多啲....一方唔想做但可以心靈上傾下計安慰下,再等待下一次唔錯丫! ...
不過講到明都係講feel 😷😷

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2018-7-2 00:48 發表 查看引用來源  
係 fwb因為有朋友e種關係 不過咁講sl都有 好難分到咁細 😂😂
SL唔係會講情情愛愛架咩?哈~其實我都唔知喎,冇咁嘅幸運遇到呢啲人,呢啲都係齋講就無敵!

引用:
原帖由 crazymaggie 於 2018-7-2 01:05 PM 發表 查看引用來源  

SL唔係會講情情愛愛架咩?哈~其實我都唔知喎,冇咁嘅幸運遇到呢啲人,呢啲都係齋講就無敵!
同情人 朋友關係好似咋ma 不過係以性為之間嘅連繫
Btw樓主之前嗰啲係sp?

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2018-7-2 00:56 發表 查看引用來源  
不過講到明都係講feel 😷😷
係呀感覺真係好重要.....有啲人你同佢傾幾句你就知佢係你要搵嘅人,因為大家會有某樣野嘅交流;但有啲人你係會講極都冇果種感覺,朝早一句訓覺一句冇營養嘅對話,係好難繼續!

引用:
原帖由 crazymaggie 於 2018-7-2 01:37 PM 發表 查看引用來源  

係呀感覺真係好重要.....有啲人你同佢傾幾句你就知佢係你要搵嘅人,因為大家會有某樣野嘅交流;但有啲人你係會講極都冇果種感覺,朝早一句訓覺一句冇營養嘅對話,係好難繼續! ...
認同 , 可惜咁耐我連sp都未有
感覺e樣嘢真係好蝦人 😧

引用:
原帖由 crazymaggie 於 2018-7-2 01:37 PM 發表 查看引用來源  

係呀感覺真係好重要.....有啲人你同佢傾幾句你就知佢係你要搵嘅人,因為大家會有某樣野嘅交流;但有啲人你係會講極都冇果種感覺,朝早一句訓覺一句冇營養嘅對話,係好難繼續! ...
感覺真係話有就有 話無就無

男人都無咩所謂 但女人就最睇e樣

引用:
原帖由 超級藍色救星 於 2018-7-2 13:54 發表 查看引用來源  
認同 , 可惜咁耐我連sp都未有
感覺e樣嘢真係好蝦人 😧
感覺....有人覺得重要,有人會覺得你多餘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆