上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.8k

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-13 10:21 PM 發表

普通朋友同情人之間....我都唔知點講.曖昧囉
曖昧 :smile_27:

引用:
原帖由 stevenlung 於 2007-11-13 10:22 PM 發表

未foc ?:smile_45:
可能4眼妹就係嬲緊佢點解仲唔去馬... :smile_43:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-14 07:19 AM 發表

下星期先啦, 我唔記得帶張卡返來, 一係叫y not post上來 :smile_38:
好呀!!
等你D相呀!!
Push Push:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-14 07:19 AM 發表

下星期先啦, 我唔記得帶張卡返來, 一係叫y not post上來 :smile_38:
我好耐沒出報告,怕吾識貼圖了
試試看吧

吾得添,真系吾識得貼圖了
:smile_42: :smile_42:

又得左喇,原本"/" "\"用錯左
:smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-14 07:21 AM 發表

可能4眼妹就係嬲緊佢點解仲唔去馬... :smile_43:
邊個四眼妹呀
系米黑色背心
心口掛住一大條鎖匙那位呢
:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-14 07:21 AM 發表

sorry個晚...:smile_13:
有d難做....:smile_39:

十扑十扑,昨晚收到女女電話,this week佢會係富豪擺大壽,
不過無論如何我會先過來吹2嘴嘅........
希望可以一點先過去湊佢啦....:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 y'not 於 2007-11-14 07:33 PM 發表

我好耐沒出報告,怕吾識貼圖了
試試看吧
見到見到,
我見到.....黑色一塊田呀...哈哈哈....:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆