上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

thanks for sharing...

62號還沒有上班,可能沒有做,忘記她罷,還有個22號,聽說不錯,但未做過,c兄有沒做過,要report。

thanks for sharing

引用:
原帖由 <i>張自強</i> 於 2007-11-27 09:07 AM 發表<br />
62號還沒有上班,可能沒有做,忘記她罷,還有個22號,聽說不錯,但未做過,c兄有沒做過,要report。
<br />

62號c兄你多次勁歌推介,沒有做多可惜。22未試過,有何特別之處?

22我未試過啊.....

可否形容一下佢呢?

引用:
原帖由 redpeople 於 2007-11-28 11:41 AM 發表
22我未試過啊.....

可否形容一下佢呢?
我也未試過,聽負責人說不錯,可以一試,他知道我要求高,
我與各女及經理太相熟,故此每次我找誰,基本上其他女女會知,怕她們吃醋,故有時很為難。

我的感覺是溢泉大部份都是中女,超過30歲,不過我找開的女女樣子ok,看落不似30而矣,其實看女仔的年齡,可從其手背及頸可看出,因為面可以做facial,但頸和手背則少人做,你看汪阿姐及鄭裕玲,條頸充滿皺紋就知她們年紀不少,但樣貌因做facial保護得好,還可見人,
其實99號說她28歲,其實我也不信。

有無c兄試過夜更102,生果報推介。

引用:
原帖由 張自強 於 2007-12-1 04:31 PM 發表
我的感覺是溢泉大部份都是中女,超過30歲,不過我找開的女女樣子ok,看落不似30而矣,其實看女仔的年齡,可從其手背及頸可看出,因為面可以做facial,但頸和手背則少人做,你看汪阿姐及鄭裕玲,條頸充滿皺紋就知 ...
算幾後生架喇
比起其他場,呢間d 女靚啲又後生d

引用:
原帖由 綠柔柔的天空 於 2007-12-2 11:33 PM 發表

算幾後生架喇
比起其他場,呢間d 女靚啲又後生d
我同意我所找的囡囡不差,差的我也不找,相反18歲的也不一定是靚,我指出的是超過30歲中女是千真萬確的事實,我從申一句,溢泉雖然是中女當道,但我仍會支持,我也不是18,22。

係唔係後生d,唔敢講,我搵開個d都係中中地。但係樣靚身裁好既,有好幾個,如果唔係都唔會成日去。
講到有d似賣告白tim ! 
我以前鐘意去北角嘉記,果度d女後生d,不過參差,anyway,都冇q左咯。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆