上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴甲

收藏  |  訂閱
121  3.9k

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-27 01:20 PM 發表

琴晚重傷:028:

加插3X1:046:  
FC 橫濱   主 3.75 /+1 1.95
浦和紅鑽 客 3.05 /+1 1.7
戈亞斯    主 1.9
更改 唔要 三箭改要 FC

回覆 #53 gmmarco 的帖子

唔同路就得:096:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-7-27 04:04 PM 發表

更改 唔要 三箭改要 FC
改左搞到唔中:029:

黎多注
27/7 希爾星堡 [0] 1.88
2.68一野落到2.33 太誇:044:

信下先

回覆 #63 gmmarco 的帖子

單頭補唔補得番!!:025: :122:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-7-28 12:01 AM 發表
單頭補唔補得番!!:025: :122:
無補,果條過關博大霧 輸左唔緊要
今晚戈亞斯先係主力:046:

回覆 #65 gmmarco 的帖子

同路呀ching:098: :071:

早前連負兩場..子彈無晒
而家又儲夠:046:

先黎一場試下支槍先:096:

2/8
皇馬 大 1.75
兩隊火力驚人.再配合埋呢隻盃既賽際係
每入一粒多一分:122:  盡情地射吧

引用:
原帖由 gmmarco 於 2008-8-2 08:16 PM 發表
早前連負兩場..子彈無晒
而家又儲夠:046:

先黎一場試下支槍先:096:

2/8
皇馬 大 1.75
兩隊火力驚人.再配合埋呢隻盃既賽際係
每入一粒多一分:122:  盡情地射吧
好似有D運仔:097:
再黎..

2/8
阿仙奴 主 2.0

即時阿仙奴1.68平/半2.1祖雲達斯08-08-02 23:08
即時阿仙奴1.8平/半1.98祖雲達斯08-08-02 21:52

國際體育會 [0] 2.05

早前講過 富明尼斯 無左個中場主場後 要靠華盛頓爭氣
而家連華盛頓都無埋..都唔知仲可以靠邊個:026:

重心 戈亞斯 主1.72
我堅信作客高士路果場並唔係-6之作:046: 再追

終於反彈...:131:" />" />

今日有時間就逐場講下
晏D再揀邊場會買

法林明高 對 高士路
法林自從馬仙奴離隊後,連入波都成問題,離隊後5場中有4場無波入:044:
而高士路作客又信唔過,要買既話就買...
高士路+1 1.7

甘美奧 對 維多利亞
維多利亞係本人愛隊:131:" />" />
幾次作客都有不俗成績,最近一次作客明尼路未能取勝..
完因為主力射手T.甸
今仗終於復出..:096: 佢對成隊波影響力有返咁上下
希望能遇主隊至少握手言和:086:
維多利亞[+1] 2.3

聖保羅 對 華斯高
呢間聖保羅子彈火車...極速前往冠軍站...引擎先開動左..順晒
未上車既朋友..請盡快上車:071:
華斯高炒完人6粒...岩岩回氣遇著聖保羅算佢黑仔:028:
(巴甲踢得密嬴得太多,要負責體力上既代價,之前甘美奧都係咁..)
聖保羅 主 1.52

明尼路 對 利斯菲體育會
明尼路岩岩被人大炒...逢親呢D球隊..都好少能即時嬴波
戈亞斯作客嬴高士路,緊接利斯菲又作客嬴戈亞斯
究竟係咪一加一等於2咁簡單呢?
我份人就好天真既....:027:
利斯菲體育會[+1] 1.85

山度士 對 哥列迪巴
山度士開始有反彈跡象,希望唔係假象啦
難逢升降馬作客一於博到盡
貴為傳統勁旅再輸真係好難睇:026:
山度士 主 1.65

仲有呢2場唔識睇:027:
帕拉尼恩斯 對 保地花高
伊帕汀加 對 彭美拉斯

買返條5x1先:098: 今晚再揀重心單W
高士路+1 1.7