上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 今晚小弟對每場歐聯球賽的小小淺見,希望能夠幫巴打係落注前有個參考!

收藏  |  訂閱
149  6.3k

西野兄,thx so much

西野兄你自己賭得大唔大架...
好奇一問...你贏過最多幾多

thanks a lot ar, you are really pro ;)

買8x1就貪心左,小弟最多都係買8x28多,唔係對自己冇信心,8x1要好講運氣,至於巴打問小弟鐘意咩場次,小弟場場都喜歡,但對2場特別鐘意,下面有講了,巴打可看看

因為的acc入面已經冇咁多資金啦^^

引用:
原帖由 Oo天oO 於 2006-9-28 12:07 AM 發表
薩克達 對 奧林比亞高斯
我買左薩克達呢獲大0樂了-oo-""仲要俾西兄講到主隊死緊咁制-o-"!!

不過~~呢一場我相信自己既眼光=_=!!死就死啦~_~
場波未開波,未到最後一刻都未知邊隊贏輸,所以巴打唔駛咁,可能是小弟錯呢!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-28 12:11 AM 發表

場波未開波,未到最後一刻都未知邊隊贏輸,所以巴打唔駛咁,可能是小弟錯呢!:005:
講得岩-o-一人未打都未知結果~~西兄 你可唔可以打多次你個e-mail出來我想問你拎個表=_=!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 11:57 PM 發表

大户落飛一般人很難看到,因為你地唔係公司同佢地有接觸,至今巴打問1,2,5要在這講下真係有排講,只可以簡單講下,這是一個較早時間的搵食手法,用要相當大既金錢來換取超高的回報,現在很小大户會用這 ...
原來是這樣,小弟明白了,我都有e-mail給你的,我都希望有緣看到你既心血啦!!!!
其實我想問番之前某幾場西甲賽事既盤口,是否可以e-mail問你呢???

引用:
原帖由 choi0204 於 2006-9-28 12:11 AM 發表
買8x1就貪心左,小弟最多都係買8x28多,唔係對自己冇信心,8x1要好講運氣,至於巴打問小弟鐘意咩場次,小弟場場都喜歡,但對2場特別鐘意,下面有講了,巴打可看看

因為的acc入面已經冇咁多資金啦^^
咁就唔好亂咁浪費金錢,再鎖定幾隊波來過關,這樣才好,因為小弟都會有出錯,小弟給巴打的只是一點個人意見,巴打參考完覺得有信心先跟嘛I:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-27 11:57 PM 發表

大户落飛一般人很難看到,因為你地唔係公司同佢地有接觸,至今巴打問1,2,5要在這講下真係有排講,只可以簡單講下,這是一個較早時間的搵食手法,用要相當大既金錢來換取超高的回報,現在很小大户會用這 ...
係咪即係將成本分8份
初時用1份買主
一段時間後用2份買和
最後用5份買客(目標球隊)?

西哥你嘅意見 very helpful.. i think the way u analysis in this post, it's really good for us to think... it is better than the previous post that let us know which team to win.. thx...

but for the inter game i don't think it will be draw..  so i won't bet... thx...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆