上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.4k

最緊要有 heart !!! 佩服!!!

其實意甲 , 意乙 咁多假波 , 各位兄弟都係唔好賭喇 , 留番d錢賭其他喇 , 不過真係佩服 "西哥" , 佢分析得好好 , 好清晰 , 我都有留意開澳門d盤 , 真是唔一定落飛 , 就一定贏 , 都想跟 "西哥" 學下野

小 a

引用:
原帖由 一擲千金 於 2006-9-19 11:20 AM 發表
意乙 02:30  泰利斯天拿 -  艾賓奴列夫   
意乙 02:30  里米尼 -  費辛隆尼   
意乙 02:30  皮亞琴察 -  博洛尼亞   
意乙 02:30  比斯卡拉 -  巴里   
意乙 02:30  摩德納 -  熱拿亞   
意乙 02:30  萊 ...
暫時小弟會睇好摩德納對熱拿亞呢場波,從盤路,近績,以往數據都會覺得呢場係和波,所以初盤既時候,個倍率熱得好緊要,係咪咁容易開和而家未知,但小弟睇到果邊消息摩德納同熱拿亞2邊都好多飛落,由此反映到,大家覺得呢場唔係和波,總會分到勝負,所以小弟就從呢度入手,睇返好多數據,往績,覺得主場摩德納可睇高一線,因為呢波攻力唔算勁,但防守都可以,如果大家都係海軍水兵之下,再睇埋其他資料,主場暫時係搏得過,最後當然要開波前先睇到,暫時都係可以講到咁多住!:005:

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-19 11:31 AM 發表
西野兄你真系高手!敬佩!
高手我就唔敢當,只不過小弟16歲就入呢行,可能比大家知道的多小許而已,在這多謝你的敬佩!:005:

呵呵 西兄分析得很詳盡....
thanks 西兄....^v^

引用:
原帖由 lluubb 於 2006-9-19 11:38 AM 發表
西野兄!我等着你回来,我等着你回来!
等我回來?小弟沒行開過喔!:005:

引用:
原帖由 mochichito 於 2006-9-19 11:40 AM 發表
多謝西兄的無私
真係要多d一起研究
其實多謝說話小弟真係明白了,一次就可以,所以不要再客氣,一起研究沒問題,因為小弟每天都學習中!:005:

仲想問下西嘢先,其實你做這行,咁可唔可以買波嫁,
以你們咁專業分析,咁多資料,平時買波都應該有唔少收穫

有無邊d website可以體到外國的數據架?

同埋有無可以體下消息

可否做friend 呀 , 我個 e-mail 係 [email protected]

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-19 11:40 AM 發表

如果唔係一D經常留意盤既人,或者簡單D講,一般人睇好當然會係主場果隊聖伊天,咁樣咪中招囉,多多錢都唔夠輸,但係細心睇真係睇到好多野,2.1,3.1,3.1,睇得到,主場唔夠熱,唔夠穩陣,歐塞爾係過份偏熱 ...
我想問2.0 3.0 3.2 的賠率是如何估算出來的?
因為如果不知道正路賠率
便不能看出熱與冷

在此要謝謝你的tips
我只跟了你買$10的3串一
但贏了$200

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆