上一頁下一頁
發新話題

[其他] 獨家堅料!!!!又幫下brother又win錢先!!~9/9

收藏  |  訂閱
192  12.1k

佢一?貢獻都冇…仲要攪屎棍…一齊唔理佢等佢無癮啦…講多都哂氣…
ps:唔好話我多事呀~同你一樣睇唔過眼不過對象唔同咋~

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-9 02:55 PM 發表
唔該...人地比tips..關你咩事呢?得閒無野做??出post是每一個人的自由
看完了可以唔信...可以唔買..但就不要這麼冇品..在這裡用粗口罵人..這麼無品....

我冇鬧人呀,我針對成件事,最後一句啦,講野之前唔該請先過到自己果關,
唔係係野就亂食,up得出就up...:022:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 02:48 PM 發表

我唔會比貼士,因為做人係要負責任,我唔知你幾多歲,但係點都有人教過你講野係要負責,
我重申一點,心水同獨家內幕貼士有好大分別,你如果係心水發帖大家跟唔跟一件事,
但係將自己心水來講係獨家料,咁樣真係累死 ...
小朋友,係人都知佢9 UP啦, 但咁又如何? 鐘意就跟,不鐘意就算,比佢累死都無詁可說!
佢比TRIPS就應該針對佢既TRIPS準確度,唔係寫紅字詁佢9UP贏幾多輸幾多
一來無意思,二來人地唔會覺得你正義,只會覺得你0N 9仔攪事 :004:

引用:
原帖由 rugalman 於 2006-9-9 02:59 PM 發表

小朋友,係人都知佢9 UP啦, 但咁又如何? 鐘意就跟,不鐘意就算,比佢累死都無詁可說!
佢比TRIPS就應該針對佢既TRIPS準確度,唔係寫紅字詁佢9UP贏幾多輸幾多
一來無意思,二來人地唔會覺得你正義,只會覺得你onl ...

有冇睇晒我全部回帖,冇就唔好up咁多廢話,我而家針對佢係咪贏咁多錢咩,
叻唔切,我係引用呢個例子來帶出一點,佢講既野可信程度有幾多,
我唔駛人話有冇正義,不過我都欣賞你,作為一個支持者係咁,加油吧...

最後一句啦,我都要趕住出去,場波就開左喇,大家等賽果啦...

大家算啦, 有d小學生係咁白痴架啦~~~:014: 真好笑:014::014:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-9 03:06 PM 發表
最後一句啦,我都要趕住出去,場波就開左喇,大家等賽果啦...
等賽果??就算輸左咁又點?? 我無買都詁你白痴啦, 攪9事 :014::014:

國寶兄,唯一解釋就係聖伊天,有賭開法國波都知道,
呢隊波係上年和波王,9成作客唔輸比你睇,但係佢地又贏唔到咁先搞笑,
所以倍率接近唔係冇原因,你推介色當我都支持,但係我會重注落和波度,
因為佢隊波最近狀 ... [/quote]

又話自已唔賭波,哦!
原來係大奸鳩.:024::024:

人地贏幾多關你蕉事?我十八歲仔都試過落十萬啦…十萬好多錢咩…香港黎架…你游水黎架?

川崎前鋒win啊!!gogogo

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆