上一頁下一頁
發新話題

足浴店奇遇2

收藏  |  訂閱
92  13.8k

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-22 12:02 PM 發表 查看引用來源
自從上次大家互相交換左電話之後,我都未得閒再搵佢,點知有一晚12點幾 佢whatassp 我 係一張圖片,我㩒入去睇,係一張佢著住黑色吊帶絲襪日+高跟鞋既相,超級sexy ,佢話 我買左呢套絲襪,唔知著得好唔好睇,你可唔可以過黎幫下眼?
咁我即刻換衫過去,入到去 佢即刻咀我,大家係咁kiss ,後尾我話入房 ,佢話唔使啦 今晚無咩客早d收 ,喺呢度啦(姐係喺counter),我睇一睇真無係無人w ...
講到自己屌成個鐘吹咁大。一係就虧一係吹水。

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-22 12:28 PM 發表 查看引用來源

失去聯絡了
點解既?

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-23 04:17 PM 發表 查看引用來源

無喇,間野執左喇,失去聯絡喇
唔係話有聯絡電話咩?

引用:
原帖由 小小大懶蟲 於 2019-10-24 01:02 AM 發表 查看引用來源

唔係話有聯絡電話咩?
佢直頭停左電話,所以搵唔到 

引用:
原帖由 brotheron 於 2019-10-23 11:55 PM 發表 查看引用來源

點解既?
間野執左,電話又停埋

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-22 12:02 PM 發表 查看引用來源
自從上次大家互相交換左電話之後,我都未得閒再搵佢,點知有一晚12點幾 佢whatassp 我 係一張圖片,我㩒入去睇,係一張佢著住黑色吊帶絲襪日+高跟鞋既相,超級sexy ,佢話 我買左呢套絲襪,唔知著得好唔好睇,你可唔可以過黎幫下眼?
咁我即刻換衫過去,入到去 佢即刻咀我,大家係咁kiss ,後尾我話入房 ,佢話唔使啦 今晚無咩客早d收 ,喺呢度啦(姐係喺counter),我睇一睇真無係無人w ...
咪插左成50分鐘😳

引用:
原帖由 我會掛住你 於 2019-10-24 07:25 AM 發表 查看引用來源

咪插左成50分鐘😳
咁梗係 唔係一味全程喪插,時快時慢啦

引用:
原帖由 Ck122112 於 2019-10-24 07:28 AM 發表 查看引用來源

咁梗係 唔係一味全程喪插,時快時慢啦
我個人認為20分鐘內是最理想 , 耐咗就有苦干的感覺

引用:
原帖由 MAN818 於 2019-10-24 07:36 AM 發表 查看引用來源
我個人認為20分鐘內是最理想 , 耐咗就有苦干的感覺
都係既,不過有時抱住唔好浪費既心態,咪想玩到盡。哈哈

人食左先算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆