上一頁下一頁
發新話題

終於明白女人點解係水做

收藏  |  訂閱
71  15.0k

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-9-11 12:17 PM 發表 查看引用來源
早排係香討睇到一位師姐講【私按】睇到佢既分享好正,於是我就pm佢問按摩師既資料啦,隔左一排我終於行得開,我就約按摩師試下佢手勢同埋佢既特別技能XD
小妹本人都幾中意sex,所以都有少少經驗,但就係未試過有人令到我噴水,我一直都好想試,直到我遇到佢
早兩日到左我地約定既日子,我早一個鐘去拎左房先,上到房我就沖定涼,換好衫,係房噴左少少香水,搞掂晒我就同按摩師講我已經係酒店等緊佢
佢一黎到,比我 ...
你既噴水係咪有好急尿既感覺?

引用:
原帖由 Misssexytong 於 2019-9-11 12:17 PM 發表 查看引用來源
早排係香討睇到一位師姐講【私按】睇到佢既分享好正,於是我就pm佢問按摩師既資料啦,隔左一排我終於行得開,我就約按摩師試下佢手勢同埋佢既特別技能XD
小妹本人都幾中意sex,所以都有少少經驗,但就係未試過有人令到我噴水,我一直都好想試,直到我遇到佢
早兩日到左我地約定既日子,我早一個鐘去拎左房先,上到房我就沖定涼,換好衫,係房噴左少少香水,搞掂晒我就同按摩師講我已經係酒店等緊佢
佢一黎到,比我 ...
似性服務多個按摩

專業按摩唔會有性服務

引用:
佢一黎到,比我 ...
師姐報告好正!

引用:
原帖由 超級滴滴豬 於 2019-9-15 10:40 PM 發表 查看引用來源

你既噴水係咪有好急尿既感覺?
都有d似,似好急尿仲要比人按肚,搞到你忍唔住不自禁地必左d尿出黎果下,哈

引用:
原帖由 愛生活 於 2019-9-15 10:48 PM 發表 查看引用來源

似性服務多個按摩

專業按摩唔會有性服務
同意,即頭係叫鴨 

樓主真幸福,可以有咁正嘅經驗。其实男同女都可以出去玩,去享受,開心就得,吾洗理人

不過應該吾係個個都噴到水,睇人,我之sl就噴吾到

好正 睇到硬哂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆