上一頁下一頁
發新話題

玩sex toy 變成你嘅sex toy(更新) #1,44,69,105,111(相)

收藏  |  訂閱
182  56.8k

引用:
原帖由 ericli1989107 於 2019-7-30 01:13 PM 發表 查看引用來源

咁你對奶又想唔想比人揸呢
嘩。。you are my hero, love!

引用:
原帖由 muffy_tf 於 2019-7-30 01:33 PM 發表 查看引用來源
C姐, 你隻C眼玩唔玩玩具ga?? 
玩過,但吾"好"

引用:
原帖由 生鏽的柱欄 於 2019-7-30 06:15 PM 發表 查看引用來源
M底, 有冇試過做S  捉下D M男玩:smile_30:
M底應該永遠鍾意M嘅感覺

引用:
原帖由 2036絕 於 2019-7-30 11:04 PM 發表 查看引用來源
你cosplay會係D咩野造型?
其實私拍影得最多,你想像下。

引用:
原帖由 天河浪人 於 2019-7-31 12:30 AM 發表 查看引用來源
一睇你個名,就知你係VOOHX個位4P廁所
MMMF 。。。可以吾答你嗎?

引用:
原帖由 野涼 於 2019-7-31 01:35 AM 發表 查看引用來源

推油係好正嫁
可以加強性慾
之前所試過做之前幫sp推油。
個身爽完之後先到妹妹爽
你對手爽d🤣🤣

引用:
原帖由 askl222 於 2019-7-31 09:47 AM 發表 查看引用來源

咁最後究竟有冇真插妳呢??
欲知後事如何,請看下回分解!😉

引用:
原帖由 actnow1997 於 2019-7-31 04:56 PM 發表 查看引用來源
假九太刺激了!
agree no more! 

之後我地改變姿勢,我跪佢企幫佢含,佢繼續撳住我後腦前後推拉,口內感覺越來越脹,越來越硬,越來越粗,塞滿我整個口。習慣了個節奏後,我都用條脷在口內同佢條野打車輪或舐舔佢碌野,分泌物就和我嘅口水交纏。俾佢在口揪插玩狎下,房內
只有我含住而發出嘅唔...唔...唔...,和SP口插著而興奮的呀…呀...呀...之後佢話要爆撳實我頭吾俾我郁,但我大大力推開佢,佢離開我身後用手捊一捊就對著我對波上射了,白色嘅精掛在我嘅乳頭,乳房,有d滑到我身體上。

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2019-7-31 17:11 發表 查看引用來源

鍾意有噹噹個種,鍾意郁時有聲,特別係狗仔推時噹噹聲,好興奮。
呢款我都鐘意。。但姿勢我就鐘意溫文女上,睇住佢俾我插時對波不停搖再加乳夾,更淫蕩。。。。咁你有無玩過虐乳?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆