上一頁下一頁
發新話題

nuru 遊記

收藏  |  訂閱
71  19.7k

引用:
原帖由 二奇 於 2019-7-21 10:14 AM 發表 查看引用來源

不是, bb佢昨天last day, 好行夾唔送
silennt佢化𤕸太濃了, 我反而對red x girl有興趣
其實, 上去睇女最實際, 起碼身材冇得騙人
師兄,佢對燈是否假?望相似

引用:
原帖由 jackytang151 於 2019-7-21 02:39 PM 發表 查看引用來源

師兄,佢對燈是否假?望相似
我覺得佢其中一張側身廣告相不是她本人
對燈是堅的

引用:
原帖由 快快去 於 2019-7-9 02:43 PM 發表 查看引用來源

如果囡囡有病,d西水掂到支捧會唔會好易中招。
你咁驚仲玩乜q nuru

引用:
原帖由 garychow1984 於 2019-6-9 11:21 AM 發表 查看引用來源

其實全棵d囡都會左閃右避,最重要睇條囡心態
有d即使唔係全裸都可以玩得放
我試過件係全裸,但條囡一模下面就撥開你
所以都係嘥9氣
我試過一啲女仔的確好好家教,樣樣做到足,不過冇feel就冇feel。

但feel呢吓嘢真係冇得逐樣計,唔係話肯除幾件、肯俾摸邊度就可以有。

引用:
原帖由 jackytang151 於 2019-7-18 09:09 PM 發表 查看引用來源

你真勇敢,之前我揾美少女,佢上我下,抽出來時棍袋分離,嚇到個女女即入廁洗,我都驚咗一輪,好彩驗咗冇事😁
其實都驚㗎,但係嗰一刻,你乜嘢都諗唔到㗎,死就死啦,做做先算。

引用:
原帖由 madridcc 於 2019-7-20 09:15 PM 發表 查看引用來源
唔覺磨棍好玩, 西毛拮JJ的, BJ好過啦
各人有各人鍾意啦。我覺得磨棍好激呀。

引用:
原帖由 二奇 於 2019-7-18 09:11 PM 發表 查看引用來源

有d場將磨棍已變成服務之一。
其實, 轉身後我都盡量避免和妹妹正面接觸
我所接觸嘅即使同一個場亦都唔係個個女仔都會咁,而就算同一個女仔亦唔一定次次同你咁樣。

引用:
原帖由 二奇 於 2019-6-6 10:32 AM 發表 查看引用來源
小弟喜歡玩nuru都係睇得av多, 但頭一次接觸是在澳洲悉尼, 價錢略貴但勝在多選擇(中日韓泰), 在此不作多說了
我在這年內試咗幾間spa, 分享給大家
尖沙咀金字頭: 要打電話book, 上樓睇囡, 4選1, 我選咗條mk囡, 網上話包吹, 我要叫佢才吹, 過程一般, 消費800
尖沙咀o字頭: 係最近去過兩次, 其中一次也出過post, wc約囡, 囡大多年輕, 也有7天囡, 有多種p ...
師兄,尖咀o字頭spa係咪做前要畀錢?thx

引用:
原帖由 jackytang151 於 2019-7-26 11:57 AM 發表 查看引用來源
唔使。

引用:
原帖由 jackytang151 於 2019-7-26 11:57 AM 發表 查看引用來源

其實我真係未試過末做先付, 不論是spa/足仔/141/斜骨
在澳洲就100%先付後做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆