上一頁下一頁
發新話題

土瓜灣足仔

收藏  |  訂閱
149  53.7k

引用:
原帖由 achilies2016 於 2019-5-6 11:48 AM 發表 查看引用來源
命運就算癲沛流離嘛。。。上個星期夜晚去左試得一名中女,態度唔錯,身材都ok
果度好似得2條女,我只見過一條,好普通,唔滿足

引用:
原帖由 achilies2016 於 2019-5-6 11:48 AM 發表 查看引用來源
命運就算癲沛流離嘛。。。上個星期夜晚去左試得一名中女,態度唔錯,身材都ok
癲沛流離到冇人接電話...閘又關咗, 食咗閉門羹
話時話, 回程沿路見到間泰按, $300/120mins推油, 有冇c兄試過?

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-6 09:35 AM 發表 查看引用來源

以前有間明珠桑拿對面呀!
話時話明珠執左冇開翻嗎
嗰間係新寶呀
明珠喺石塘街
而家都仲喺度未執㗎

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2019-5-6 06:25 PM 發表 查看引用來源

嗰間係新寶呀
明珠喺石塘街
而家都仲喺度未執㗎
啊係,明珠好多年前去過,遇到有後生女,她走了就唔去了,其他女成50碎都有

昨晚落雨經過土瓜灣突然醒起附近有師兄提過呢度有個唔錯既師傅,於是跟據提示搵到,上到去得一個人目測應該跟師兄講既一樣大波走肥樣唔差,估計係同一人,確定價格後入閘,part1嚟講係OK既,力度可以提升,但穴位按得幾準唔係用死力而係用陰力,值得一讚,由於時間不多只按45分鐘,很快佢就叫我轉身,發現佢之前的外套已經解放了淨得上衣,一對比穿外套之前的大眼睛更加大咁顯露出嚟,佢都好識做咁脱我條褲,而我就回禮拉高佢件衫四處搜索慢慢解甲全程好配合,大眼睛好軟好握手,過程都有講有笑氣氛良好,最後完事繳費走人,過程有啲急趕,應該會返食。

引用:
原帖由 二奇 於 2019-5-6 03:29 PM 發表 查看引用來源

癲沛流離到冇人接電話...閘又關咗, 食咗閉門羹
話時話, 回程沿路見到間泰按, $300/120mins推油, 有冇c兄試過?
今天自已走去, 原來係$300/90分鐘, 先講地方, 只有4-5張床, 上去時有兩個泰妹, 30左右, 全程正骨推油, 幾好, 有紙底供應, 足鐘, 沖涼地方光猛, 以後會返啅, 此終就腳。

新柳街有無c兄試邊呀?

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2019-5-7 06:00 PM 發表 查看引用來源
昨晚落雨經過土瓜灣突然醒起附近有師兄提過呢度有個唔錯既師傅,於是跟據提示搵到,上到去得一個人目測應該跟師兄講既一樣大波走肥樣唔差,估計係同一人,確定價格後入閘,part1嚟講係OK既,力度可以提升,但穴位按得幾準唔係用死力而係用陰力,值得一讚,由於時間不多只按45分鐘,很快佢就叫我轉身,發現佢之前的外套已經解放了淨得上衣,一對比穿外套之前的大眼睛更加大咁顯露出嚟,佢都好識做咁脱我條褲,而我就回禮拉 ...
我早幾日都去過,大波走肥,紥馬尾,燈光昏暗係咪pinklin就未知,part1 ok夠力同位準,part2亦有心機唔係狂死chok。三魚落樓,會返卓

引用:
原帖由 二奇 於 2019-5-9 11:37 PM 發表 查看引用來源

今天自已走去, 原來係$300/90分鐘, 先講地方, 只有4-5張床, 上去時有兩個泰妹, 30左右, 全程正骨推油, 幾好, 有紙底供應, 足鐘, 沖涼地方光猛, 以後會返啅, 此終就腳。 ...
唔鹹真係爭d, 唔夠吸引!
其實傷港同泰國的價錢咪差不多,泰國up dup店就平,裝修好少少都要300hkd, d人去泰國博命按摩話平

見個個都係做單鐘三魚?有無問過雙鐘幾多錢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆