上一頁下一頁
發新話題

荃灣食到件人妻師奶

收藏  |  訂閱
73  41.2k

引用:
原帖由 大大大大大中 於 2019-4-3 10:59 PM 發表 查看引用來源

有老公都環保吹
咩係環保吹?

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-8 04:11 PM 發表 查看引用來源

咩係環保吹?
超級市場買嘢原本送膠袋等你裝好啲嘢,宜家興講環保,連膠袋都乘機節省埋。

正所謂留姓不留名,留精不留情,施主:smile_42:
呀唔係,樓主切記切記:smile_39:

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-4-5 03:04 PM 發表 查看引用來源
琴晚直接上去搵佢,點知門口掛住請稍等,個心即時一沉,等左20分鐘左右有個樣衰麻甩四眼肥佬出來,個樣仲好得戚,當堂冇晒mood,入到去即刻揸大力渣波啜lin屌完擺底家用即走
返到屋企想起佢每日比d咸濕呀伯屌,仲要幫人吹嘅情景,個心好唔舒服,成晚訓唔著 ...
你都係其中一份子何必自責呀

小心沉船呀,之前有個男人比妓女呃左2百幾萬

https://topick.hket.com/article/ ... C%E9%81%AD%E9%81%87

佢講信一成好了,你唔係真係當佢係你條女呀

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 火燎森 於 2019-4-3 06:41 PM 發表 查看引用來源
M記隔離,大陸移民香港10幾年,有2個仔女,年齡應該30到尾,住葵涌屋邨,老公唔知佢出黎做,厄話超級市場做收銀,食過幾次,有傾計,有約食飯,見佢次次帶口罩出入,神神祕祕咁。有打車輪,環保吹,正常一齊冲涼,招呼幾好冇乜架子。 ...
師兄,我知你講
師兄我知你講邊個,住葵涌邨眼大大,西安人

引用:
原帖由 yipyip000155 於 2019-5-9 12:02 PM 發表 查看引用來源

師兄,我知你講
師兄我知你講邊個,住葵涌邨眼大大,西安人
C兄,請問人妻還有沒有做,可否講多D,方便尋人?

引用:
原帖由 德明表哥 於 2019-5-9 15:42 發表 查看引用來源

C兄,請問人妻還有沒有做,可否講多D,方便尋人?
你係佢老公?
oh shit 俾佢老公發現咗添!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆