上一頁下一頁
發新話題

返唔到去以前,愛惜你既phonesex partner

收藏  |  訂閱
120  14.5k

引用:
原帖由 Leo6969 於 2018-6-26 01:44 AM 發表 查看引用來源

宜家多番
無錯呀~~:smile_47::smile_47:

以前我都有個,不過冇好好珍惜,想遇都遇唔番

引用:
原帖由 black-knights 於 2018-6-24 01:09 PM 發表 查看引用來源
最神奇嘅一次PS:
幾年喺S app 識到個女仔, 日頭識, 當晚PS, 跟住我記得我話"出唔到呀, 不如而家出去啦", 點知佢OK, 收線大家即刻出埋去爆添...但我唔記得大家嘅對話了~!

一共約過兩次咋~! ...
真係好正既經歷!!:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 S_2012 於 2018-6-30 08:23 發表 查看引用來源

真係好正既經歷!!:smile_47::smile_47:
我同一個ps partner 都玩咗五六年,大家未見過面,仍然好有新鮮感

引用:
原帖由 S_2012 於 2018-4-29 10:55 發表 查看引用來源
消失佐一段好長時間無上來依到同大家分享phonesex
一來唔知係咪人大佐就開始少佐興趣,二黎玩開既都消失得七七八八
有時候會覺得去到一個時候,唔想玩就走,無咩特別原因。
但有時候的確係自己問題,搞到同自己玩既女仔走得既都走。

玩佐都好多年,由最初既純愛玩到sm,又要粗口,又要粗暴先滿足到自己
當然有d對手係好鐘意咁樣,我就會迎合佢地。唔知唔覺,自己都變到需要咁先滿足到大家。

...
同意呢。
有時,就是習慣了。
遺忘了最基本嘅尊重和愛。

引用:
原帖由 小醜怪 於 2018-6-29 08:50 AM 發表 查看引用來源
以前我都有個,不過冇好好珍惜,想遇都遇唔番
緣來緣去,搵個更好

引用:
原帖由 Leo6969 於 2018-7-2 06:28 AM 發表 查看引用來源

我同一個ps partner 都玩咗五六年,大家未見過面,仍然好有新鮮感
幻想係最正,有時候唔見好過見:smile_47:

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2018-7-2 10:43 AM 發表 查看引用來源

同意呢。
有時,就是習慣了。
遺忘了最基本嘅尊重和愛。
無錯,又或者係因為想對方刺激先咁

睇完個post,感慨呀,好認同係緣話黎就黎話走就走,同過幾位女士cam,有個結婚,有個忠於男友從良,不過諗深一層都戥佢地高興。

其實有時候都想識下異性朋友,開心下姐😣🤧

想ps可以搵我 鐘意輕熟女

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆