上一頁下一頁
發新話題

深圳足浴開大店取代髮廊或倉.成為快飧場

收藏  |  訂閱
74  18.7k

引用:
原帖由 核心橙色豬豬 於 2018-3-27 06:37 AM 發表 查看引用來源

依的都係舊時.三年前咀咀.尾西.尾東的囡企滿條巷.點屌都得.又唔怕捉黄腳鸡

三個月前咀咀.幼幼妹妹仔坐滿條巷.執件上房二百
尾西百三.gpo成巷嬲
尾東八條企企擠滿巷
尾東百五文区巷頭巷尾有保家 ...
靜候七爺痊愈,雄風再現,帶領一眾草根雞民玩盡平靚正!

引用:
原帖由 Blackwood 於 2018-3-27 08:45 AM 發表 查看引用來源

靜候七爺痊愈,雄風再現,帶領一眾草根雞民玩盡平靚正!
七爺己是博物館名詞!!
而家update名詞叫“豬豬”!!
好有“陳皮鴨”feel!!
“陳”講豬豬豬,即有二十億(係港元,非精子)落袋!!
在大6对技師講豬豬豬,不知可否免費吊西!!試下先!!

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-28 08:50 PM 發表 查看引用來源

七爺己是博物館名詞!!
而家update名詞叫“豬豬”!!
好有“陳皮鴨”feel!!
“陳”講豬豬豬,即有二十億(係港元,非精子)落袋!!
在大6对技師講豬豬豬,不知可否免費吊西!!試下先!!
ML上快仔應改為唔屌邱富派錢
信.唔好驳故
好果去玩快仔同的姊姊仔要ML.
(姊姊仔一定唔俾你睇閪.聞閪.指插.睇屎眼)
去足浴大媽.相信得.但指插有冇帶套.一陣了左可能係米青而有手有倒刺.咁有七姊妹都未定

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2018-3-25 01:36 PM 發表 查看引用來源

对!!
小弟差不多,大江南北,去云,東北,西藏,新疆,云南,廣西,北京等等都去过!!當然非每吋地方!!白天遊山玩水,晚上必叫叫鷄!!多多用自己標準,正常才吊,很多多,尤其內陸,女 ...
如果玩真軍.以前的企亍都一定幫洗能.而家濕巾平.用婴兒抹屎忽個隻.同你劣硬同抹能就係睇有冇菜花同劣能睇有冇淋仔.想唔起.你大部份都係唔屌邱富派錢添

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-25 12:58 AM 發表 查看引用來源

更正,應為鐘兄路心鄭燒臥大黃對面小巷 :smile_o01:
應該已經絕跡.

有師兄可能覺得我係盲目跟從,但七叔寫嘅係真係假,我親身有去求證,X中,匯X,布吉嘅街市企企,尾東嘅企企,親身睇貼光顧過,亦唔需要賣告白!呢期深圳已經愈來愈難玩,期待七爺繼續比料,有時唔啱玩都去現場感受氣氛都係娛樂!

引用:
原帖由 Blackwood 於 2018-4-1 02:38 AM 發表 查看引用來源
有師兄可能覺得我係盲目跟從,但七叔寫�係真係假,我親身有去求證,X中,匯X,布吉�街市企企,尾東�企企,親身睇貼光顧過,亦唔需要賣告白!呢期深圳已經愈來愈難玩,期待七爺繼續比料,有時唔啱玩都去現場感 ...
我觉得現新洲安全.我講企企.無名足浴.嘉x足浴姊姊仔都唔錯.我差不多好番.今日赌马唔上.跟住会狂玩.月尾会去英国.老友HK賣樓.8百幾.英國買左house四十幾鎊.老來從子.揍下孫.有居英權.有份糧.揸多四百個.過去幫佢睇裝修.執頭執尾.去成個月.顺使睇下有乜夜遊情報.如英国上到香討.会即時滙報

英國上香討沒問題,等待七叔報告英國大媽快仔。

引用:
原帖由 fung234 於 2018-4-2 10:08 AM 發表 查看引用來源
英國上香討沒問題,等待七叔報告英國大媽快仔。
有乜夜遊倫敦附近,老友係倫敦鄉郊,都唔知乜地方,倫敦我係攞公務员長期服務獎勵旅行歐遊最後一,二天去過

唐人街Leicester Square附近有幾檔Massage, 檔口細細,外觀企理,我估大陸人開的,你話無野玩我都唔信,不過身邊有只老虎,直行直過,當睇唔到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆