上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
117  17.9k

引用:
原帖由 bemp5 於 2018-2-27 08:34 PM 發表 查看引用來源
即刻聽左,太正啦, 聽到硬哂
哎,咁樣好麻煩,考慮緊開第二個youtube account

youtube 而家好易就block, 好似有幾他地方可以放, 下次可以錄啪啪效果

其實錄音自己聽返,真係好正

引用:
原帖由 bemp5 於 2018-2-27 08:38 PM 發表 查看引用來源
youtube 而家好易就block, 好似有幾他地方可以放, 下次可以錄啪啪效果
如果擺係google drive,係咪只要我update,你地都隨時可以自己上去聽或download架?定係一定要我share link呢🙄🙄🙄🙄

引用:
原帖由 moanqueen18 於 2018-2-27 10:07 PM 發表 查看引用來源

如果擺係google drive,係咪只要我update,你地都隨時可以自己上去聽或download架?定係一定要我share link呢🙄🙄🙄🙄
可以set privacy嘅

引用:
原帖由 超級白滑的蛋 於 2018-2-27 10:04 PM 發表 查看引用來源
其實錄音自己聽返,真係好正
無錯,其實呢啲都係錄黎for老公出trip☺

引用:
原帖由 moanqueen18 於 2018-2-27 10:08 PM 發表 查看引用來源

無錯,其實呢啲都係錄黎for老公出trip☺
我就慘D,我男友是台灣人,1-2個月先見一次

引用:
原帖由 超級白滑的蛋 於 2018-2-27 10:23 PM 發表 查看引用來源

我就慘D,我男友是台灣人,1-2個月先見一次
我老公呢半年留係香港日子加埋無100日呀,台灣我都可以飛過去搵佢見下佢。哎,有時好希望係我搵錢養佢

樓主....片睇唔到。分開就當小別勝新婚。婚已經比係E度好多人好喇;妳都知呢度好多人想要無得要,或者得好少次!

引用:
原帖由 Lucky1530 於 2018-2-27 11:30 PM 發表 查看引用來源
樓主....片睇唔到。分開就當小別勝新婚。婚已經比係E度好多人好喇;妳都知呢度好多人想要無得要,或者得好少次!
最新既我upload左去google drive,你去#55啦,youtube刪曬啦🤦🏼♀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆