上一頁下一頁
發新話題

Sandrey,24,熱愛運動,包括床上運動 更新office運動

收藏  |  訂閱
73  16.5k

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-14 12:40 AM 發表 查看引用來源

師兄有少少sm愛好
哈哈
咁你鐘唔鐘意先

引用:
原帖由 azpui 於 2017-12-18 04:30 PM 發表 查看引用來源

哈哈
咁你鐘唔鐘意先
鐘意 我仲會準備埋衫

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-18 09:04 發表 查看引用來源

鐘意 我仲會準備埋衫
準備埋衫俾partner sm你?嘻嘻

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-18 08:24 發表 查看引用來源

心急想知喎,今日出文好無?
當然好,來吧

引用:
原帖由 離火 於 2017-12-18 05:22 PM 發表 查看引用來源

當然好,來吧
事關有師兄講到office,我又回憶左下office呢個地方既性事。
有日節日佢公司同事全部早收工,我就好乖響男友公司樓下等佢。
男友Text我:b我有啲手尾做埋先走,你上黎等我啦
我上到去行埋佢個位旁邊,側身坐上佢枱旁空左既位置
我撒嬌咁話:掛住做野都唔洗理我嫁啦
男友:b你著裙就唔好咁坐啦,走光啦
我唔記得左佢坐低既視線一直望就會見到我裙底。佢將我攬上佢大脾到坐。
佢一手上下摸我大脾慢慢伸入我大脾內側,然後細聲響我耳邊話:你係咪特登引我嫁?
我:喂呀,正經啲做埋啲野先啦你
佢從後環抱我,響大脾內側既手慢慢向我下面移動,我側少少個頭輕吻佢,我一手放響佢肚上用指尖上下咁掃,掃到落佢西裝褲頭,已感受到佢龜頭頂住條褲。

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-18 05:23 PM 發表 查看引用來源

事關有師兄講到office,我又回憶左下office呢個地方既性事。
我上到去行埋佢個位旁邊,側身坐上 ...
有新野睇都好

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-18 05:23 PM 發表 查看引用來源

我上到去行埋佢個位旁邊,側身坐上 ...
原來你先係佢嘅正經事:smile_30::smile_30:

Hey S, keep it up

引用:
原帖由 2017sandrey 於 2017-12-12 12:32 PM 發表 查看引用來源
Sandrey,24,熱愛運動,包括床上運動,無天使面孔無魔鬼身材,普通女仔,但上到床有魔鬼口技,係咪真係咁魔鬼,我未試過唔知,咁岩歷屆男友都有讚過。

男友公幹無見3個星期,佢上飛機前一個訊息:bb我好掛住你, ...
Merry Christmas, Happy New Year

練到深喉口爆未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆