上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
76  10.9k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 30/11/2017 07:27 PM 發表 查看引用來源
洪門師兄,你有惨痛既经歷呀,講出來分享下
人生添一點色彩咁啦....
包過三個,初頭就一定有蜜月期,耐咗就有磨擦,尤期大六妹思想好能奇怪。不過我都係玩啫,一星期見两三日,最多二晚第三日我就笛返香港,費事對住佢...
我包最長三年,最短半年...緣盡拜拜...
最后想講就是要比分手費㗎...

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-1 01:54 PM 發表 查看引用來源

人生添一點色彩咁啦....
包過三個,初頭就一定有蜜月期,耐咗就有磨擦,尤期大六妹思想好能奇怪。不過我都係玩啫,一星期見两三日,最多二晚第三日我就笛返香港,費事對住佢...
我包最長三年,最短 ...
我就唔會夜場揾,揾老正女玩玩左兩年,每月開支一皮就得(住民房單房),得閑收工就上去陪佢,玩兩年厭啦就拜拜唔使比分手費。夜場d技師玩下算,冇本事包養佢費時煩。

引用:
原帖由 咸濕小蕉人 於 2017-12-3 01:21 AM 發表 查看引用來源

我就唔會夜場揾,揾老正女玩玩左兩年,每月開支一皮就得(住民房單房),得閑收工就上去陪佢,玩兩年厭啦就拜拜唔使比分手費。夜場d技師玩下算,冇本事包養佢費時煩。
我會同條女講掂數先,每個星期見到人就比家用,見唔到人就唔駛比錢,再揾多2條女做後備食散餐,返到大陸點都會有女陪玩,是最便宜的玩法,以經是N年前的事

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-3 02:26 AM 發表 查看引用來源
我會同條女講掂數先,每個星期見到人就比家用,見唔到人就唔駛比錢,再揾多2條女做後備食散餐,返到大陸點都會有女陪玩,是最便宜的玩法,以經是N年前的事
甘系咪兩皮除四,每個星期見到人先比五千,分散風險?但我覺得如果佢照上班,收工返去都好倦,仲有乜好玩?比我就等佢放假先私約食下散餐,餐食餐清就算,至怕佢收左錢後又借口多多食唔得幾多次咋!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-3 02:26 AM 發表 查看引用來源
即系每星期見人先比五千分散風險?至怕收錢后想食野又借口多多,所以都系餐食餐餐清好過!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2/12/2017 10:26 AM 發表 查看引用來源
呢啲叫包女咩...
我地包女叫私有化條女,見面先比即喺叫條女一路做G,ㄧ路等你見面比錢屌,好啲既女都唔会制啦..!
包女係随傳随到,去边度要我批准,我走咗返香港就我既事,我ㄧ返去佢即刻要喺屋企等我..
呢d咪叫包二奶囉...

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-3 09:10 AM 發表 查看引用來源

即系每星期見人先比五千分散風險?至怕收錢后想食野又借口多多,所以都系餐食餐餐清好過!
N年前我只需要比5百至1千1日给條女(見到人才比錢),1個月都唔需要1萬,1日2Q又有女陪在牀上任玩8粒鐘以上,爽爆!

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-3 09:52 AM 發表 查看引用來源

呢啲叫包女咩...
我地包女叫私有化條女,見面先比即喺叫條女一路做G,ㄧ路等你見面比錢屌,好啲既女都唔会制啦..!
包女係随傳随到,去边度要我批准,我走咗返香港 ...
除非師兄你可以24小时睇住佢,佢同我地D男人一樣可以去偷食,大六女人点會只得一個人包

引用:
原帖由 reddoor 於 2017-12-3 09:52 發表 查看引用來源

呢啲叫包女咩...
包女係随傳随到,去边度要我批准,我走咗返香港 ...
你唔叫包喇係SP渣掛。
我d老友包二奶是咁的,樓都買埋,見埋家人。但瞞住香港屋企個家庭。仲唔只一件,係兩件,通通都認識要叫呀嫂。聽講仲陸續有黎,有做DJ同銀行OL。典解呀,銀行大把水囉!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2/12/2017 07:17 PM 發表 查看引用來源

你唔叫包喇係SP渣掛。
我d老友包二奶是咁的,樓都買埋,見埋家人。但瞞住香港屋企個家庭。仲唔只一件,係兩件,通通都認識要叫呀嫂。聽講仲陸續有黎,有做DJ同銀行OL。典解呀,銀行大把水囉!!
我15年前常平已經金屋藏嬌,麗景,金𣿬,海霞都有,好嚟好去一定會送,我買第一間送比條女,你出嚟玩未呀,小朋友...
仲有,包二奶点解要比人知呀...你知唔知遊戲規矩㗎..
你講你朋友,不如講下自己仲好.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆