上一頁下一頁
發新話題

鬆腿摸j

收藏  |  訂閱
132  32.3k

引用:
原帖由 真神 於 2017-8-21 10:15 AM 發表 查看引用來源
請教各CHING 有那幾家場的腿妹後生又好玩的, 同收費是怎樣的
我去過水警幾次, 鬆腿經驗都好好

靚女, 眼神又淫, 每次推上時都會摸J甚至劣兩三下

淨係坐正在你兩腿之間, 畀你夾住咁, 已經好CLOSE好正.

最後小費50元 (佢睇我個樣係寒友, 一定會簽最低的40元, 所以就指住叫我簽50, 好啦, 10蚊豪畀你)

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-8-21 08:32 PM 發表 查看引用來源

淨係坐正在你兩腿之間, 畀你夾住咁, 已經好CLOSE好正.

最後小費50元 (佢睇我個樣係寒友, 一定會簽最低的40元, 所以就指 ...
\

以前就係, 而家鬆兩野就叫你入房,唔入就Hea按, 不知所謂

引用:
原帖由 nicotine23 於 2017-8-21 08:32 PM 發表 查看引用來源

最後小費50元 (佢睇我個樣係寒友, 一定會簽最低的40元, 所以就指 ...
去过几次就話好好經验?咁去咗成十年咪成仙?:smile_30:

引用:
原帖由 真神 於 2017-8-21 10:13 AM 發表 查看引用來源
王巾腿妹是不年青多的, 收費是怎樣的, 我也想去試
王巾腿妹質素一定高过水景!不过开放度無水景咁淫,入房小费又大咬过水景!自己選擇啦:smile_44:

引用:
原帖由 coldeve 於 2017-8-21 22:44 發表 查看引用來源
\

以前就係, 而家鬆兩野就叫你入房,唔入就Hea按, 不知所謂
bingo,E家好多出名鬆腿都係錦,好似水立方,世外,太平洋,皇室。大家吾好幻想79蚊按J足45分鐘享受,吾入房按大脾。

我果日第一個鍾一半時間摸大比,一半時間摸j,之後加鍾,條女好識做,第二個鍾大部分時間都摸j

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-8-21 01:27 PM 發表 查看引用來源
中式108定118,簽中間果格小費128,埋單3百港幣左右,如果做3個大堂,3個鍾都簽最高果埋單3百人仔左右,目前如果上大陸按正骨,對港人來講都仲係平,但深圳消費會一路貴。
應成我
下次簽按摩小費,唔好簽128
簽98夠啦

引用:
原帖由 emau1 於 2017-8-23 12:11 AM 發表 查看引用來源

應成我
下次簽按摩小費,唔好簽128
簽98夠啦
我都唔上房按摩,多數做大堂,在大堂睇啱先叫來,大堂最高簽58

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-8-21 01:27 PM 發表 查看引用來源
中式 108 定118,簽中間果格小費128,埋單 3百港幣 左右,如果做 3個大堂,
3個鍾 都簽最高果 埋單 3百人仔左右,目前如果上大陸按正骨,
對港人 來講都仲係平,但深圳消費會一路貴。
個項目當係收 118,小費 卻比 128,好似過左位喎 ~
一般上房找按 無加鐘 小費 比 60-80 就可以了

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2017-8-23 12:30 AM 發表 查看引用來源

個項目當係收 118,小費 卻比 128,好似過左位喎 ~
一般上房找按 無加鐘 小費 比 60-80 就可以了
衰在一定要簽小費紙
而紙上要RMB98起錶
痴能線

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆