上一頁下一頁
發新話題

大學時期嘅小瘋狂 (updated #57, #111)

收藏  |  訂閱
126  39.9k

引用:
原帖由 kaka01 於 2017-8-20 05:42 PM 發表 查看引用來源
最憎呢D要人地食事後丸
咪係,呢啲男人自私到核爆。睇完師妹個sharing正得嚟覺得有啲sad。

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-20 04:33 PM 發表 查看引用來源
(二) 3P

同呀峰搞左一次之後,大家平時係人面前就冇咩,但冇人嘅時間就好似情侶咁。其實我知道同佢有個咁嘅開頭,大家都冇咩可能發展成情侶,但我都仲抱有一絲希望。有時佢有咩要求我都會盡量滿足,試過有次我翻p ...
準備埋事後丸 , 睇黎佢地係有心中出你啦

就好似樓上ching咁講佢地係好自私同一早預左要內射我。我諗食過事後丸嘅都知食完係幾咁辛苦,又幾傷個身體。我失落係覺得佢地冇問過我唔尊重我,不過其實算啦,我做到咁人地又點會尊重我呢?有時我都好憎我自己
之後會講下因為3P所洐生左一啲事出黎,仲有一大班人係房玩玩到癲,有sex不過唔係雜交。
多謝你地嘅支持,你地嘅cm係我寫落去嘅原動力!Btw有人問我三圍,我係32b, 24, 34
聽日翻工,早啲訓lu各位!

好正呀!!多謝師姐分享 希望仲有其他啦~~
引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:49 AM 發表 查看引用來源
就好似樓上ching咁講佢地係好自私同一早預左要內射我。我諗食過事後丸嘅都知食完係幾咁辛苦,又幾傷個身體。我失落係覺得佢地冇問過我唔尊重我,不過其實算啦,我做到咁人地又點會尊重我呢?有時我都好憎我自己
之後 ...

引用:
原帖由 lootedb 於 2017-8-21 12:49 AM 發表 查看引用來源
之後 ...
你真係好正,好想俾你含同推爆你

引用:
之後 ...
玩還玩 以後要保護好自己啊C妹!!!

btw可唔可以PM你識你啊!

引用:
之後 ...
愉悅中帶點苦澀嘅年少輕狂回憶。世上所有人都係唔交過學費又唔會成長嘅,希望寫咗出嚟當整理下思緒會舒服啲。

薄絲正喎
Btw,現在還有沒有玩3P?
And八掛問下師妹依家做咩工?

你瞓咗都多謝你嘅分享,希望有動力比你再繼續寫落去^^你當時真係好淫,好似冇J唔得咁,咩都冇諗迷哂咁,想問下,其實女仔幫男口交會high嗎?睇你文好似好渴求放條J入口咁

好耐無上黎,睇完段文好後悔無好好讀書上大學,不過對於比人中出食事後丸果下真係心up 左下,好唔專重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆