上一頁下一頁
發新話題

舊人悶文一則+3p文(p5, 6)

收藏  |  訂閱
150  12.4k

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 01:23 PM 發表 查看引用來源

頂...原來兇手係我:smile_o08:
不過到最後我地咪又係見都冇見過haha
驚黎冇意思....:smile_o16:

anyway sorry:smile_o03:

未啊今日食點半
呢段時間我都發生幾多事
又唔算無見過既...

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 03:43 PM 發表 查看引用來源

又唔算無見過既...
em..真實冇囉..:smile_o11:

不過見到你幸福 我都好開心
老懷安慰啊:smile_o10:

好啦,的起心肝出個文,目標三千字內完成。

3p,小妹會比喻為食自助餐,只係多左d選擇,飽係飽d,但唔一定樣樣都好食。有時倒不如食一餐高級牛扒,反而令人更回味。
而且小妹覺得自己遇到既,似乎有點普通,亦唔覺得好特別,好難忘。

但我覺得第一次既3p,都係幾有趣既,可以同大家分享下。

首先我同我老公 – E,表面上都正正常常普通人一個,但私底下生活都比較荒誕,尤其係男女關係,但唯一我同佢既分別就係,佢係元祖級既玩家,我只係元祖級既玩具,話雖如此,係去玩同被玩之間,我都試過做去玩戈個,不過機會真係少之又少。

(講到呢度,大概有追開帖既,都知我係邊個,所以關於有幾亂呀等等既內容,下刪幾萬字,因為前AC已講過下,真係有幾萬字,有興趣就等其他師兄提供。)

至於3p既開始,係事源於一次E搞左我一個幾好既朋友,當然呢個朋友唔知我同E係一齊,事關我戈陣仲係一隻小三,周街唱會驚俾人打死,雖然我呢個朋友都係喜愛夜蒲玩玩下,但後尾佢知道左都覺得勁唔好意思同驚訝,亦估唔到我私底下原來同佢一樣咁亂,仲話我個樣厄得下人、扮晒蟹…等等,之後大家都變左對方最好最好既朋友。

E為人沙沙滾,都唔係新鮮事,我接受唔到,亦改變唔到,每次E都會講 “第一日開始,我已經係咁”、 “我只係玩下”、 “點解要改變我去迎合你,你覺唔覺得你好自私?” 等等既說話。既然改變唔到,慢慢我地都有條不成文規定,佢玩我又玩,一係佢唔好俾我知,俾我知道左我都會去搵我既SP,佢最初都接受唔到,亦有乖過,但好快佢都覺得無乜野,後期仲會直接同我講今晚唔番黎訓或唔番屋企訓。而我都慢慢習慣,生活中除左E,仲會有幾個固定SP既存在。

而我之所以會知,係因為有次check佢電話,發現v7個Moment有個好熟面口既人既icon,查多兩查先知真係我個朋友 – S,之後我就心知不妙啦,咪故意問下佢,有冇食過呢條女,而佢一向都唔會厄我,大大方方咁認左有,仲講話係邊個邊個既friend,好似無野咁。

居然俾我知道,佢搞既係我既朋友,我當堂眼都定晒咁望住佢,仲眼濕濕想喊,但最後都係扮無野,繼續睇佢電話。

我…當然唔會無野啦,玩到去自己朋友到,咁我以後仲點面對S?S會點睇我做小三,仲要揀個咁既男人?實覺得我賣剩蔗,先要咁無尊嚴去忍呢個男人啦!諗到呢度,我真係勁嬲,但女人最嬲,並唔係對住你大吵大鬧,而係靜靜地搵機會報復。

報復最好就梗係以其人之道,還治其人之身啦!物以類聚,E身邊既朋友都係蒲精,所以要揀番個同佢搞,真係唔難,加上女追男真係隔重紗,係我主動進攻下,好快就搞店左個既好樣、又醒目、又有d情趣既目標 – B。

我同B本身並唔認識,因為我同E既朋友完全唔同,大家亦因為唔係光明正大咁拍拖,所以更加會避開對方既朋友,免得關係曝光。

B最初都覺得有鬼,覺得無理由會有魚自己上釣,但我扮晒好玩得咁,見左幾次面,終於都上左床。

(我知大家想睇,不過重點係點開始3P,所以同B既故事,先暫時忽略,下刪三千字,我努力完成埋餘下部份)

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 03:45 PM 發表 查看引用來源

em..真實冇囉..:smile_o11:

不過見到你幸福 我都好開心
老懷安慰啊:smile_o10:
係呀,我自己都估唔到,本身預左散,點知最後會結埋婚,係幾surprise既!

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 03:53 PM 發表 查看引用來源

係呀,我自己都估唔到,本身預左散,點知最後會結埋婚,係幾surprise既!
嗯..係囉年頭先見你咁講..
年中就結埋婚:smile_o10:

不過幸福就得啦!

update文我就唔留CM喇~就咁吹下水啦!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 04:10 PM 發表 查看引用來源

嗯..係囉年頭先見你咁講..
年中就結埋婚:smile_o10:

不過幸福就得啦!

update文我就唔留CM喇~就咁吹下水啦!
出面居然有人約澳門炮...乜而家引板咁國際化咩

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 04:23 PM 發表 查看引用來源

出面居然有人約澳門炮...乜而家引板咁國際化咩
你再講呢~就真係改幾多個名都冇用架喇:smile_o01:

我唔止澳門tim啊 台灣我都照去啊!!
咪又係毒毒一個:smile_o16:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-9 04:29 PM 發表 查看引用來源

你再講呢~就真係改幾多個名都冇用架喇:smile_o01:

我唔止澳門tim啊 台灣我都照去啊!!
咪又係毒毒一個:smile_o16:
係係,低調,不要擦出火花,去寫文算。

引用:
原帖由 丁小晴 於 2017-6-9 03:52 PM 發表 查看引用來源
好啦,的起心肝出個文,目標三千字內完成。

3p,小妹會比喻為食自助餐,只係多左d選擇,飽係飽d,但唔一定樣樣都好食。有時倒不如食一餐高級牛扒,反而令人更回味。
而且小妹覺得自己遇到既,似乎有點普通,亦唔 ...
你地兩個嘅關係真係有D荒謬, 行到結婚依步真係幾神.

PS: 師妹條腿好白, 真係想摸下, B又點會有得食唔食呢

咁既關係都結到婚.... 希望你真係可以開心啦,...唔好成日都眼濕濕

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆