上一頁下一頁
發新話題

識左個引板師兄,拍拖兩年既調教#1#60

收藏  |  訂閱
107  18.2k

引用:
原帖由 psyche422 於 2017-6-1 12:29 AM 發表 查看引用來源
上到男友仔屋企,循例參觀下,小宅男果然成屋都係模型lol,由於太早起床上男友屋企,小妹決定上床瞓下教先,但男友仔又點會放過我,推跌我落床就即刻搓住我對波波,不停濕吻我,話我塊面紅扑扑好怕醜好可愛。個傻豬終 ...
haha 小淫妹真係好正~
C妹眼訓就早D訓啦!

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

haha 小淫妹真係好正~
C妹眼訓就早D訓啦!
得你追post咋師兄

引用:
原帖由 psyche422 於 2017-6-1 01:02 AM 發表 查看引用來源

得你追post咋師兄
可能太夜姐!!!我聽朝放假先未訓姐嘛!
得我一個我陪你吹水啦~C妹

Nice Physche. Long time no see
引用:
原帖由 psyche422 於 2017-6-1 12:29 AM 發表 查看引用來源
上到男友仔屋企,循例參觀下,小宅男果然成屋都係模型lol,由於太早起床上男友屋企,小妹決定上床瞓下教先,但男友仔又點會放過我,推跌我落床就即刻搓住我對波波,不停濕吻我,話我塊面紅扑扑好怕醜好可愛。個傻豬終 ...

去到最正個位停咗...
師姐好識吊人癮 XD
快啲更新
我仲追緊~

引用:
原帖由 psyche422 於 2017-5-30 08:00 PM 發表 查看引用來源
Hello !小妹潛左水好耐,間唔中都會做下CD rom,睇吓師兄姐有咩正post。今日端午節,有一日假期,唔想做文件,浮上水同大家分享少少甜故。話說我同男朋友都係引板到識既,自問個樣唔差,keep住單身三年幾都有人追,但 ...
good, keep posting

引用:
原帖由 Fayen 於 2017-6-1 02:04 AM 發表 查看引用來源
去到最正個位停咗...
師姐好識吊人癮 XD
快啲更新
我仲追緊~
好眼瞓呀

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2017-6-1 01:07 AM 發表 查看引用來源

可能太夜姐!!!我聽朝放假先未訓姐嘛!
得我一個我陪你吹水啦~C妹
你就好

引用:
原帖由 psyche422 於 1/6/2017 07:32 發表 查看引用來源

好眼瞓呀
捱埋今日同聽日
星期六日可以瞓餐飽~
師姐放工放幾點架?

引用:
原帖由 psyche422 於 2017-5-30 08:00 PM 發表 查看引用來源
Hello !小妹潛左水好耐,間唔中都會做下CD rom,睇吓師兄姐有咩正post。今日端午節,有一日假期,唔想做文件,浮上水同大家分享少少甜故。話說我同男朋友都係引板到識既,自問個樣唔差,keep住單身三年幾都有人追,但 ...
:smile_40::smile_40:你男友好幸福...
咁你依家下面仲係唔係剃左毛架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆