上一頁下一頁
發新話題

純粹小妹與sp的記錄和分享(好多字無乜甜)p.1,3,5,6 P.7update!!!

收藏  |  訂閱
105  11.6k

今日星期日family day,
post唔到文住,比d時間我

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-12 12:37 PM 發表 查看引用來源
今日星期日family day,
post唔到文住,比d時間我
沒問題 慢慢呀~ 期待同支持~!

期待同支持

.

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-12 12:36 PM 發表 查看引用來源

冇沉過落N先生度
之後會講
等待中。。。

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-10 02:34 PM 發表 查看引用來源
又一次開post...
其實小妹斷斷續續係引版都流連超過6年,曾經開過幾過post,不過怕用舊acc會比人認得,都係重新黎過啦。

而呢個post都無乜甜故架喇,只係純粹小妹我打算做一個小小既記錄同大家分享下。

...
太靚呀師妹你,簡直係人間欣物,一d都唔肥啦,我開始鍾意左你既body呀!😍😘😗

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-11 11:58 AM 發表 查看引用來源
就由呢一晚我發現N先生有少少sm既傾向(不過有幾嚴重同最盡係點我唔知亦冇見識過),佢知道我未試過,所以佢都唔敢第一次就嚇走我。我亦知道佢想嘗試帶我去佢既世界(應該算係sm?),某程度既肉體暴力我可以接受(不 ...
你個pat真係一流,呢張相係男人見到都會不期然想掏條J出來chok,勁想後入是必然的

引用:
原帖由 raymondsit 於 2017-3-12 03:28 PM 發表 查看引用來源
啲文好內心,當發洩係度打哂出黎

但而家都keep住有sp關係嗎?
當係發洩啦,
始終呢d事無可能同身邊既人傾,
屈係心裡面其實好辛苦。

至於依家既關係係點,之後會講。

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-12 11:50 PM 發表 查看引用來源

當係發洩啦,
屈係心裡面其實好辛苦。

講出來係舒服好多架

引用:
原帖由 naws.L 於 2017-3-12 11:50 PM 發表 查看引用來源

當係發洩啦,
屈係心裡面其實好辛苦。

呢D事當然係要由網上陌生人負責聆聽啦,你講我地就會聽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆