上一頁下一頁
發新話題

遇上佢

收藏  |  訂閱
144  10.4k

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2016-10-23 12:23 AM 發表 查看引用來源

你諗野都真係幾正面ga wo
不過真係要做人小心D好,中過招就要汲收經驗ma
負面到爆:smile_30:個陣你唔知啫

引用:
原帖由 陳倉 於 2016-10-23 12:25 AM 發表 查看引用來源

我無野呀~
佢係沉哂船攪到最後大家都好唔開心咁收場。。。:smile_39:
:smile_30:哈哈…原來我睇錯 當左你係另一位師姐(應1係女黎掛) 你同佢嘅頭像都係黑色攪錯左:smile_30:

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 12:32 AM 發表 查看引用來源

負面到爆:smile_30:個陣你唔知啫
好過有D人收收埋埋又唔講,一嚟就爆ma
有情緒發咗出嚟,個人都平衡D ga

引用:
原帖由 陳倉 於 2016-10-23 12:25 AM 發表 查看引用來源

我無野呀~
佢係沉哂船攪到最後大家都好唔開心咁收場。。。:smile_39:
其實一搞到沉就好難可以好好收場。。。

引用:
原帖由 人日 於 2016-10-23 12:26 AM 發表 查看引用來源
啱啱爬埋你個舊post
你求既野有難度喎
long term 定short term呀到底
緊係有難道啦… :smile_o10:
緊係想搵個長keep
男同女 係唔同
男嘅玩多幾次 就可能嫌無新鮮感
女嘅插多左反而 會加左感情分落去
無論咩關係都好,要點樣維繫係一門好深嘅學問…

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2016-10-23 12:39 AM 發表 查看引用來源

其實一搞到沉就好難可以好好收場。。。
不過有時候…情感:smile_39:有時又真係難控制嘅

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 12:40 AM 發表 查看引用來源

緊係有難道啦… :smile_o10:
緊係想搵個長keep
男同女 係唔同
男嘅玩多幾次 就可能嫌無新鮮感
女嘅插多左反而 會加左感情分落去
無論咩關係都好,要點樣維繫係一門好深嘅學問…
但加咗感情分就好易出事。。。
可能你一開始就認清自己位置會好d。。。
但唔係個個都做到。。。所以我成日覺得女仔真係好易出事

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2016-10-23 12:43 AM 發表 查看引用來源

但加咗感情分就好易出事。。。
可能你一開始就認清自己位置會好d。。。
但唔係個個都做到。。。所以我成日覺得女仔真係好易出事
係咖:smile_30:所以一離開房門就要抽離
抽離唔到 就要諗下自己食唔食得起個結果:smile_o08:
一諗到結果 就會學識冷靜

引用:
原帖由 johnlee19830101 於 2016-10-23 12:35 AM 發表 查看引用來源

好過有D人收收埋埋又唔講,一嚟就爆ma
有情緒發咗出嚟,個人都平衡D ga
:smile_o11:都係嘅

引用:
原帖由 粗心大意的貓奴 於 2016-10-23 12:46 AM 發表 查看引用來源

係咖:smile_30:所以一離開房門就要抽離
係咪咁勁ar:smile_45:
你同E 都有message 來往ga ma?
真係咁易抽離?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆