上一頁下一頁
發新話題

V7 搵食交換和分享(集中營)

收藏  |  訂閱
78  23.9k

引用:
原帖由 滑鼠的祝福 於 2016-10-21 20:43 發表 查看引用來源
。。。。你講哩d小學雞左d.....

二萬,咁你俾幾多丫? 你搵二千萬都唔關人事啦

順眼,咩叫順眼? 冇人睇中你,冇回頭率,姐係咩都冇

就升職,關人差事咩,咩時間都冇講

你sell既賣點似冇講過野,真係未出 ...
萬分感謝師兄指導
希望有機會可以指點下小弟點樣去改善同攞經驗

絕對要大膽跟表明,咸d
唔係實當你水魚,一係就搵你碼頭,到時你周身螞蟻。
仲有千萬別信任何真愛,自己看開點,這遊戲同時考你心智。

引用:
原帖由 hongkongwolf001 於 2016-10-24 01:01 AM 發表 查看引用來源
有師兄PM 我交換 d 女ID, sorry, 我都有底線,而且比左你,你都未必食到。share 故仔比大家知仲好。
就算出黎食女,大家都有吾同玩法,你食到未必條女肯俾第二個食。

引用:
原帖由 hongkongwolf001 於 2016-10-24 12:39 AM 發表 查看引用來源
V7 易食失婚婦,特別係中港兩地個d, 最近食左個雙非人妻,寂寞難耐,佢想揾人吉。
認同,只要俾啲時間去調教,失婚婦係可以開法到佢地好多野,野戰,外露,3-4p都肯

大多數啲女仔都係做生意

引用:
原帖由 manin50 於 2016-10-17 10:41 AM 發表 查看引用來源
我玩左V7唔係好耐,加左10個囡囡,個個都ok索既,但係我想溝女多過插女,所以選左其中一件來溝,食用中,其他慢慢少聯絡,甩哂,懶惰好易甩的。
我個V7一係就加到sales,一係就大陸人..
一個本地索女都無

引用:
原帖由 KeNcHiTecH 於 2016-11-14 11:23 PM 發表 查看引用來源

我個V7一係就加到sales,一係就大陸人..
一個本地索女都無
做多少少功课,不要只睇頭像,睇埋佢朋友圈生活照,咁就容易搵到好野,至於食唔食到,就要睇溝女技巧同運氣,Good luck!

吾係微信甘解咩:smile_41:

要搵索女,你去ball會有

v7唔開樣好難溝女...:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆