上一頁下一頁
發新話題

說再見 不要坐近

收藏  |  訂閱
435  44.4k

請問師姐㸃樣Post相?

我要睇靚靚樣

引用:
原帖由 dada__pig 於 2016-8-7 12:30 AM 發表 查看引用來源
說過暫時不會這麼快就開帖..但還是想開一個屬於自己的..
最近..先交代近況給各位新舊版友..
沒錯呀..我已經回來香港一段日子..而且也找到了新工作...
回來後總有人問在外國有沒有食洋腸...
答案係.............. ...
好文章,好圖

師妹:你個咀真係好sexy

引用:
原帖由 5000Yen 於 2016-8-7 09:57 PM 發表 查看引用來源
Upload完copy條link
圖片插入就得

引用:
原帖由 dada__pig 於 2016-8-7 04:55 PM 發表 查看引用來源

B豬^3^
我未有合適既人陪我去哈哈
下次我會再去睇下先 因為我怕睇完唔買
好似仲尷尬咁⋯=.=
我都唔係時時有佢陪,我有時自己入去睇。
唔會嘅,呢d野最貼身,一定要fit自己先買,正等如我地起買爸爸,一定要岩晒杯位胸型先會買,仲一定要試,咁都有試完唔買啦,你當去買爸咪得囉^_^

做咩唔買番件玩具:smile_o10:

引用:
原帖由 5000Yen 於 2016-8-7 09:57 PM 發表 查看引用來源
你頭像米PO阻...定係簽名檔

引用:
原帖由 dada__pig 於 2016-8-7 12:48 PM 發表 查看引用來源

咁都係 唔係約出黎就有野既

我諗住上網睇下先 嘻嘻
早晨..我有次起旺角入過間店是後生女仔看鋪..咁果時想買震旦同埋睇下潤滑劑..
果到開左D玩具做DEMO..可以俾人拎黎試開..個女仔見到我試開就過黎介紹D旦..
我見佢介紹都會問佢邊隻好用..女仔都唔怕羞反面我有點怕羞XD

我識有個師姐是網上賣成人玩具..影相放出黎..之後叫跑腿是D學生妹做PT起MTR交收..或者格仔鋪自取..

引用:
原帖由 bcm 於 2016-8-8 08:54 AM 發表 查看引用來源
我都唔係時時有佢陪,我有時自己入去睇。
唔會�,呢d野最貼身,一定要fit自己先買,正等如我地起買爸爸,一定要岩晒杯位胸型先會買,仲一定要試,咁都有試完唔買啦,你當去買爸咪得囉^_^
嗯嗯 其實我都係想試下
以前剩係玩過震蛋 仲要係肥仔去買 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆