上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

咁你依家仲有冇出㴝搵食:smile_46:

路過推-3-

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-23 19:03 發表 查看引用來源
其實香討有咁耐, 但我一直都未試過係呢到出文...以前係過不同嘅討論區出po識人...但從來都無上過來...今日突然好想搵個地方可以長期記錄我一直以來嘅性經歷...等我可以回顧一下以前我有幾瘋狂!

我未必會順年紀咁去 ...
殘廁 ? :smile_41:

扯住等UPDATE

個刻我諗佢唔想咁易俾我坐爆, 所以先轉姿勢
咁就一轉返做男上女下, 始終佢都想做返主導(又係我諗)

咁當然轉返呢咁傳統嘅姿勢, 快慢深淺都收佢控制, 時間又可拖長啲......但可惜佢冇諗過一樣野, 佢冇諗過當佢一路插我時, 我一路提肛...就係咁我一下一下咁夾住佢碌野......佢出聲話再夾就爆......我話:就係想夾爆你!

可能佢size真係好一般, 感覺唔係塞爆個種, 所以我自己都feel到佢碌野俾我夾下夾下! 感覺好奇妙! 佢啲呻吟野越來越震, 我就知佢俾我夾到就爆! 我問: 今次想射係邊? 當然佢梗係話射係裡面啦!咁我都係實講唔得, 但我又不停係咁夾佢......佢突然抽出, 所有精都射哂係我身, 面, 頭髮都有......

咦!邊到有咁多射出黎喎!之後佢即攞紙巾幫我抹返哂

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-28 11:54 PM 發表 查看引用來源

咁當然轉返呢咁傳統嘅姿勢, 快慢深淺都收佢控制, 時間又可拖長啲......但可惜佢冇諗過一樣野, 佢冇諗過當 ...
提肛係咩,求指教

提肛都識

咁識唔識收陰

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-28 11:54 PM 發表 查看引用來源

咁當然轉返呢咁傳統嘅姿勢, 快慢深淺都收佢控制, 時間又可拖長啲......但可惜佢冇諗過一樣野, 佢冇諗過當 ...
點解你好似識好多野咁:smile_o08:

喘息過後, 大家沖涼之後攬住一齊訓到3,4點...矇矇鬆鬆感覺到有野頂住我...我嘗試用手摸下有啲乜野...原來佢已經又扯哂旗...

其實我好眼瞓, 但又貪玩咁套弄咗一陣...我開始聽到佢呻吟, 而佢開始醒醒地...錫咗我一陣, 啜我lin lin...然後佢繼續往下錫, 佢錫我妹妹...

呢刻我突然都醒哂, 好好享受佢嘅舌尖不停奶我豆豆...然後佢又伸脷奶我小穴! 其實我本身唔太鐘意俾人錫妹妹! 因為就好似啲男人話好怕啲唔識含嘅女仔一樣...但個刻我無抗拒, 亦好受樂!

佢錫到我頂唔順, 我再次同佢講好想佢插入去...今次佢好自然咁扒返上黎就咁插咗入去! 可能一輪舌頭嘅按摩關係, 完全好順利咁一下就插入咗...

呢刻, 我呻吟聲開始大聲, 而我雙腳亦不其然交叉夾住佢...下身跟著佢嘅節奏搖動...之後大家節奏都加快了, 當刻除了我哋嘅呻吟聲之外...同時都聽到我啲淫水吱吱聲, 特別令人興奮!

我心想, 如果呢刻維持得耐啲就好喇! 但係我都明白其實真係好難忍耐抽插帶來嘅快感, 係會想有高潮嘅來臨...佢同我對唔住, 因為好難忍,太舒服! 好想射哂出黎......個頭未講完, 佢就啊一聲之後就射喇! 佢本來想抽出黎射, 但因我交叉腳夾住佢, 而佢想出個下就俾我跟返佢嘅節奏㩒反入去!

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-30 01:24 AM 發表 查看引用來源
喘息過後, 大家沖涼之後攬住一齊訓到3,4點...矇矇鬆鬆感覺到有野頂住我...我嘗試用手摸下有啲乜野...原來佢已經又扯哂旗...

其實我好眼瞓, 但又貪玩咁套弄咗一陣...我開始聽到佢呻吟, 而佢開始 ...
感覺仲有好多後話XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆