上一頁下一頁
發新話題

曾經的一段不倫關係(文update P161 目錄P1#1 相P15.27.106

收藏  |  訂閱
2.5k  249.6k

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-19 10:51 PM 發表 查看引用來源

Diy都睇心情呀,有時密d有時少d

係未自從拍左拖就同佢停左段關係?

引用:
原帖由 lovegary123 於 2015-12-19 11:18 PM 發表 查看引用來源
好正喎,好好睇,快更新,支持潮吹
多謝支持 ^_^

引用:
原帖由 azpui 於 2015-12-19 11:40 PM 發表 查看引用來源

係未自從拍左拖就同佢停左段關係?

同佢之後都有過另外既Sp
之後同左而家個男友後就無啦

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-19 11:41 PM 發表 查看引用來源

同佢之後都有過另外既Sp
之後同左而家個男友後就無啦

真係咁乖

做完之後,我地攬住抖左陣,我就返自己房沖涼,沖完見佢send左個wechat俾我,提我聽朝要準時8點出去同廠開會,再後加一句「早d抖,唔好再diy啦,淫娃!」我睇完笑爆,頭先噴完水而家都仲有d腳震,淨係想快d搵周公,仲邊會diy!

第二朝起身準備好,我就打去P間房問佢ready未,佢話叫我等多陣。隔左陣聽到佢敲門,一開門佢就衝入房閂埋門,然後拉左我入廁所。因為要開會,我著左恤衫西裙,我呢d習慣佢當然一早留意到,原來個衰人琴晚係扼我話要8點出門,佢係預左d時間去泡製我!

佢拉左我入廁所後,就推我埋牆攬住我係咁車,之後解開我兩粒鈕,突左我個bra出來,再扯開佢啜我linlin,錫左一輪,佢又轉去錫我耳仔,然後係我耳邊講「你呢身打扮,我想屌好耐!」聽到佢咁講我即時好high!之後佢拉高我條裙,隔住黑絲同底底摸妹妹,當然我已經濕左。佢除左我條底底後,一邊車我一邊玩妹妹,玩到d水吱吱聲。跟住到佢除左條褲,我好自覺咁跪低開始幫佢吹,成個畫面可以係廁所個直身鏡睇晒,見到佢個樣好enjoy,我亦一路吹一路從鏡淫望佢。

之後佢叫我向前雙手按住浴缸邊,再吉起個pat咁,等佢從後咁插入,佢每下都大力頂到好入,搞到我忍唔住大叫,佢見我咁就改為細力d淺入,我忍唔住叫道「我要深d,屌大力d呀,好痕呀~」「都話你淫啦!」然後佢就快速插我,搞到我好快就來左次!佢拖我出番房,佢訓上床,於是我就坐左上去做騎師,一路un佢一路講好多淫賤說話「你好撚淫~平時係office已經好想屌你~尤其你著住恤衫短裙~有意無意係我面前露事業線,我就好想即時捉你入conference room屌你!」聽到佢咁講我更high,d水多到流晒落佢d毛,當時我仲係著住衫同裙,所以更加容易幻想佢講係office個情境。之後轉番男上,佢又每下都大大力,佢真係好似一個被困左好耐野獸,「鍾唔鍾意俾我屌?」「鍾意~」「咁以後淨係準你俾我屌,要聽晒我話,知唔知?」「知道~」聽到我咁講,佢好滿意咁一路車我一路做,最後抽番出來射晒係我小腹到,有幾滴仲射到條裙,不過後來我發覺原來我d水都流到落條裙,所以最後要換過條先出得去見人!

好正,見你仲話試咗好多嘢喎

支持一下

引用:
原帖由 Timtimmy987 於 2015-12-20 01:18 AM 發表 查看引用來源

真係咁乖
收心養性啦

引用:
原帖由 MacyMacy^^ 於 2015-12-20 01:37 AM 發表 查看引用來源

收心養性啦

我咪遲左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆