上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.5k

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 06:15 PM 發表 查看引用來源

咁應該只係懶哈哈哈
係,我都係咁諗!呢d福利只係熱天…

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-12-15 05:49 PM 發表 查看引用來源
反而有冇同好試過玩既期間比人發現
之後會點同咩感覺

有次凌晨返屋企, 搭車經過海邊長廊, 見到好靜就心血來潮早幾個站落車..

因為TOILET都鎖左, 就咁坐係D櫈到除衫, 除BRA除UNDER. 突然後面有單車飛過, 唔知佢見到乜

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 06:27 PM 發表 查看引用來源

有次凌晨返屋企, 搭車經過海邊長廊, 見到好靜就心血來潮早幾個站落車..

因為TOILET都鎖左, 就咁坐係D櫈到除衫, 除BRA除UNDER. 突然後面有單車飛過, 唔知佢見到乜
你住邊頭架?

引用:
原帖由 hidulf999 於 2015-12-15 06:20 PM 發表 查看引用來源

FB以前見過但應該收咗皮,不如師兄你開個wechat group。。
都讚成,,, 不過唔該唔好乜人都加
要真心中意玩

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 06:29 PM 發表 查看引用來源

要真心中意玩
開唔難呀
但要有男有女先好玩

作為男既,我覺得一步一步誘惑對方去愈露愈多係好正既一件事,特別係由對方怕怕羞羞到對方愈見興奮更加係最有成就感既一件事

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2015-12-15 18:32 發表 查看引用來源

開唔難呀
但要有男有女先好玩

除咗zoey妹,仲有無女?

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 06:29 PM 發表 查看引用來源

要真心中意玩
最緊要係安全同保護大家。。。 話晒有好多都係齋睇。。。

引用:
原帖由 chunaries2 於 2015-12-15 06:33 PM 發表 查看引用來源
作為男既,我覺得一步一步誘惑對方去愈露愈多係好正既一件事,特別係由對方怕怕羞羞到對方愈見興奮更加係最有成就感既一件事

短短時間
好難喎~~高手

引用:
原帖由 hidulf999 於 2015-12-15 06:34 PM 發表 查看引用來源

最緊要係安全同保護大家。。。 話晒有好多都係齋睇。。。
講得岩
重點要信任大家,同守遊戲規則
咁的話真的可以有男有女係群組互相分享
不論相或經歷
,什至大家出黎一齊玩露出

好似好妙想天開

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆